Flytten uppskjuten till imorgon

Sandie måste ha en enorm ämnesomsättning. Visserligen ammar hon tre kattungar men det är ändå obegripligt att hon ensam kan äta mer än fyra påsar/askar kattmat. Jag är glad för det, för hon är jättesmal. Det är däremot inte hennes bebisar. De ser ut som små mjuka bollar, som tultar fram med svansarna i vädret. De är uuuuursöta!!! De små munnarna är ljusrosa och det har kommit många små tänder. Totalt har kattungen 26 mjölktänder men hur många som kommit hittills, vet jag inte. Kattungarnas päls har hunnit bli riktigt tjock förutom på den runda, lilla magen, där den är lite tunnare. Alla tre ökar fint i vikt och ikväll väger Truls 530 g och Tudor och Tingla 500 g. 

Saga, Nickes sibirier, är nu precis som innan hon kastrerades. Det har gått sex dagar sedan operationen och lite "annorlunda" har hon varit. Inte konstigt alls. Klart att det har gjort ont, när hon hoppat upp i sängen, där hon älskar att ligga. Idag har hon inte behövt någon smärtstillande medicin men verkar heller inte behöva det. 

Alla som anmält sina katter till ultraljudsundersökning är nu inbokade och har fått sig sina tider tillsända. Jag och Carina kommer att åka till Södra Djursjukhuset och stanna några timmar, så att vi ser att allt fungerar som planerat och att inga "blixtinsatser" måste sättas in pga av något, som vi inte tänkt på men......det skulle förvåna mig. Sissel och hennes "syster får komma vid ett senare tillfälle och när det blir, bestämmer Sara (som ska kolla i sitt bokningsschema. 

Det blev ingen flytt till hagen för den lilla kattfamiljen idag. Jag har haft mycket att göra, så jag hann inte hämta hagen under dagen och när Ove tog ner den från förrådet, var det redan kväll. Ove är ledig imorgon och vi kommer att flytta Sandie och kattungarna på förmiddagen. De behöver mer plats nu för att kunna utöva de motoriska färdigheterna. De blev jätteglada ikväll, när vi tog dem till soffan. De skriker inte längre, när man tar upp dem och verkar gilla, när man håller dem i famnen och klappar dem. De tittar uppmärksamt på mig när jag pratar med dem.

Så här mysigt tyckte kattungarna att det var i soffan. Truls har orange halsband och är den ljusa av dem (syns bäst på öronen), RAG a. Tingla har lila halsband och Tudor står längst till vänster på den sista bilden, båda RAG n. (Gissar att ni som läser detta minns att RAG a är en blå ragdoll colorpoint och att RAG n är en brun colorpoint). Kanske undrar någon varför jag skriver colorpoint och inte colourpoint. Förklaringen är att Ragdollklubben använder den amerikanska stavningen.

 
17 feb 2017

Välkommen till www.kattungar-stockholm.se

 

Om du fyller i din e-mailadress kommer du att få nyhetsbrev från mig. Det kan handla om ett nytt foder, en utställning eller annat "matnyttigt" för kattintresserade.

 

 

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)