Fodervärd? Behålla katt?

Sandie har blivit riktigt rund nu och hon har aldrig haft så stor aptit någonsin tidigare.

För några månader sedan fick jag ett mail från Alice, där hon berättade att hon är mycket kattvan, att hon själv har en adopterad katt från Gotlands katthem och att hon nu gärna skulle vilja bli fodervärd. Detta var innan Sandie var parad. Alice och jag bestämde att träffas, när Sandie hade varit på dejt och vi skulle då närmare prata igenom fodervärdskapet. Efter att Alice anmält sitt intresse hörde ytterligare tre personer, som ville bli fodervärd, av sig. Jag tog förnyad kontakt med Alice och frågade, om hon stod kvar vid sin önskan att ta emot en kattunge på foder. Tveklöst!. Alice skulle följa min blogg och höra av sig, när Sandie var parad. Eftersom jag inget hört ifrån henne, skrev jag ett sms till henne i måndags för att fråga, när hon ville komma på besök. Igår svarade hon att hon har andra planer och inte längre är intresserad av att bli fodervärd. 

Jag blev inte glad. Alice verkade ha en bra inställning till både katter i största allmänhet och till avel (vi hade ett långt telefonsamtal i samband med att hon tog kontakt med mig och vi hade bestämt att träffas innan vi slutgiltigt bestämde oss). Jag hade dessutom så smått börjat fundera över hur bra det skulle kunna vara, att behålla en avelshona på foder, nu när Stina är kastrerad och vi endast har rätt att ta en kull till på Sissel. Detta under förutsättning att en kattunge från någon av tjejerna; Sandie, Sissel och en ännu ofödd blivande foderkatt skulle vara lämplig. Plötsligt minskade den möjligheten med 1/3.

Ibland måste man tänka om och vad vi kommer fram till så småningom kommer att visa sig. Än är det lång tid kvar, innan vi måste fatta ett sådant beslut.

Tog tvärbanan till Elin i lunchtid. Idag väntade en ny inspelning. Den berättar jag om imorgon.

 

23 mar 2018

Välkommen till www.kattungar-stockholm.se

 

Om du fyller i din e-mailadress kommer du att få nyhetsbrev från mig. Det kan handla om ett nytt foder, en utställning eller annat "matnyttigt" för kattintresserade.

 

 

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)