Fodervärd - hoppas det!!!

Anna var här idag tillsammans med Sofia 3 år och Ibrahim drygt 4. Jättefina barn på alla sätt. När barn blir ivriga brukar de oftast bli högljudda men inte dessa två sötnosar. Trots att katterna var så spännande, smög sig barnen sakta och nästan ljudlöst fram mot sängen där kissarna låg och sov. De brukar oftast ”knoppa in” redan på förmiddagen, åtminstone de dagar Ove jobbar och inte är hemma och stör dem (med dammsugaren eller något annat de ogillar). Jag tror att katterna försöker somna om så pass tidigt, för att de ska orka med att hålla mig sällskap hela kvällarna och en bit in på natten :-). Katterna var alltså lite tråkiga men barnen tyckte att också fiskarna var spännande och att det var roligt att få mata dem.

Ibrahim har asthma, barnasthma?, och nu är han förkyld. Anna har ju varit hos doktorn med barnen för att få taget ett allergitest mot katt, vilket ju är jättebra. Svaret kommer inom kort. Efter ett tag hos oss började Ibrahim att klia sig i ögonen. Jag hoppas innerligt att hans ”ögonkli” kom för att han är förkyld och därför har ett tillfälligt nedsatt immunförsvar. Anna är precis den fodervärd jag skulle vilja ha.

Jag tänker ofta på hur bra jag tycker att jag har det. En nackskada har förvisso resulterat i en lite försämrad motorik i en hand och en misslyckad knäoperation gör gången något ostadig. Vad är så bra då? Jo, jag kan ändå göra allt jag vill (fast det är lite besvärligare än tidigare). Dessutom har jag nästan inga trista måsten numera. Jag behöver inte passa tider och ytterst sällan lämnar jag hemmet före lunch, för mina tider bestämmer jag själv. Jag har massor av tid att ägna åt ”kattarbete”; i Ragdollklubben, med Trasdockan, som uppfödare, i bloggen och i podden ”Prata Katt” tillsammans med Elin. Ett annat av mina stora intressen är utbildning - både att lära mig själv och att själv vara lärare. Som kursledare kan man arbeta nästan hur mycket som helst. Jag har stora krav på mig själv men kräver också mycket av mina adepter. Det gillar de faktiskt, för de har förstått att det inte räcker med att enbart närvara på lektionerna, utan man måste också jobba själv. De får regelrätta läxor och de gillar det. Jag tänker berätta lite mer om det en annan gång.

25 feb 2019

Välkommen till www.kattungar-stockholm.se

 

Om du fyller i din e-mailadress kommer du att få nyhetsbrev från mig. Det kan handla om ett nytt foder, en utställning eller annat "matnyttigt" för kattintresserade.

 

 

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)