Fodervärden Anna

Anna och jag hade bestämt att hon skulle ta med sig sina barn och komma och hälsa på imorgon men nu har hennes son blivit förkyld, så kanske vi måste flytta fram besöket. Vi får se hur det hela utvecklar sig.

Klokt nog har Anna allergitestat sina båda barn men provsvaren har ännu inte kommit. Vi tänkte att det kunde vara förståndigt att barnen även får träffa våra katter för att se, om de reagerar på något vis. Förhoppningsvis går allt bra men för säkerhets skull. En gång tidigare har jag varit med om att en flicka i en familj, som köpte ett syskonpar, har blivit allergisk. Det var så sorgligt, när de sedan inte kunde behålla kattungarna. Då är det mycket bättre att ta reda på eventuella allergier innan man tar hem en katt.

Materialet till Trasdockan är snart klart att skicka till tryckeriet. Idag skrev jag en rapport om årsmötet. Det som nu återstår att göra, för min del, är en intervju med den person som registrerar scanningsresultaten hos Pawpeds, när katterna genomgått sina undersökningar. Sissels ultraljudsresultat finns inte inskrivet och jag vet även andra katter som scannats av godkänd veterinär men som inte heller är registrerade i hälsoregistret. För mig betyder det mycket att hitta ett [h] efter kattens namn i Pawpeds databas, när jag letar efter en lämplig hankatt till mina tjejer. Var felet ligger vet jag inte och rutinerna kring registreringen hoppas jag få förklarade för mig på måndag.

Snart har det gått fyra år sedan jag började jobba med Trasdockan och tre sedan jag blev invald i Ragdollklubbens styrelse. Tiden har rusat iväg!

23 feb 2019

Välkommen till www.kattungar-stockholm.se

 

Om du fyller i din e-mailadress kommer du att få nyhetsbrev från mig. Det kan handla om ett nytt foder, en utställning eller annat "matnyttigt" för kattintresserade.