Följer kattlivet från sjukhuset

Fick lite nyheter från familjen Flykt, som har Izzie. Numrerande har ju Izzie också en syster och det är bra för dem båda; det finns alltid en kompis hemma - någon att sova bredvid, busa med och få trygghet av - och säkert också någon att snacka med. Izzie har aldrig gillat att åka bil, något som hon ju behövt göra många gånger eftersom hennes "mormor" bor i Hälsninland. Hon har jamat nästan hela vägen, något som inte bara är jobbigt för henne själv utan också för den övriga familjen. Nu är det slut på det. Kattjejerna har fått en stor transportbur och är nu Izzie får åka i samma bur som sin syster, är hon tyst och nöjd. Det stärker mig ytterligare i min uppfattning om att en Ragdoll ska ha en kattkompis.

Hemma blir kattungarna busigare och busigare och Sandie ser lätt trött ut på dem mellan varven. Trots allt har hon fortfarande koll på dem men bjuder alltmer sällan på sin egen mat men idag lockade hon på dem med sitt speciella "matkurr" och gick ut på balkongen. Alla hennes barn följde direkt efter, Sandie ökade sig ner på mattan och alla kattungarna fick äta färdigt utan att hon reste sig upp och gick. 

Igår kväll svullnade mitt ben ytterligare. Som tur var hade nattpersonalen kommit, för detta team fungerade, som ett vårdlagen ska. Utan att behöva vänta på än det ena än det andra stod värktabletterna på bordet inom fem minuter. Trevliga professionella personer som fungerade, som jag är van att vårdpersonal gör. Just nu väntar jag på att omfånget på mitt ben ska mätas, har väntat1 timme och 59 minuter. Jag tänker inte påminna en tredje gång (eftersom jag anadedetta bad jag Ove ta med ett eget måttband). Man ska inte behöva vara sjukvårdsutbildad för att vara sjuk.

Marco sms:ade idag och undrade över morgondagen, då vi planerat att han och hans sambo Lindaa ska komma och titta på kattungarna. Jag berättar om det imorgon.

 
7 maj 2016

Välkommen till www.kattungar-stockholm.se

 

Om du fyller i din e-mailadress kommer du att få nyhetsbrev från mig. Det kan handla om ett nytt foder, en utställning eller annat "matnyttigt" för kattintresserade.

 

 

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)