Golvvård

På grund av mina ryggproblem har jag väldigt svårt att dammsuga. Tidigare städade Ove och jag tillsammans. Jag våttorkade bord, bänkar, lösa föremål, rengjorde fläkt, handfat och torkade köksluckor m.m. Ove skötte golven; dammsög och torkade dem. Särskilt i samband med båtiläggning och upptagning blev det väldigt mycket för honom.

Sedan mars har vi hjälp av Christine. Hon är fantastisk! Förutom att hon är noggrann och ser vad som ska göras, är hon också både glad, trevlig och lättsam. Hon är inte heller dyr. Vi är så glada över att vi fick kontakt med henne. Jag berättade för Jeanette, som sköter mina händer, att jag planerade att försöka hitta hjälp via Offerta. Kristin städar i Jeanettes salong och Jeanette var NATURLIGTVIS NÖJD med henne och lovade fråga om hon också ville hjälpa mig. Några dagar senare ringde Christine och efter det har vi "fasta tider", varannan fredag förmiddag. Däremellan kryper jag på mattorna och borstar dem med en "potatisborste" och dammsuger med en uppladdningsbar batteridriven dammsugare. Våttorkar gör jag alltid själv. Behöver du städhjälp kan jag varmt rekommendera henne.

Katterna är jättetrötta nu. Alla sover. De är vanligtvis vakna från det att Ove kommer hem och resten av kvällen, förutom varannan fredag. Då sover de. Stina och Sandie gillar att städa. De är totalt orädda för dammsugaren och gillar att jaga golvmoppen. De vill vara med under hela städpasset Stisse däremot tycker att städning är onödig och enbart ett störande moment. Han har fullt sjå med att flytta sig från rum till rum allteftersom Christine kommer nära. Det tar på krafterna att städacool.

Inger, Sandies uppfödare, förklarade för mig att Sandie och Stina säkerligen gruffade pga att Stina löpte och var grinig. Samma sak händer ibland hos henne också. Hon har sju honor (varv två är foderhemsplacerade hos hennes son Ove). Jag är så glad över att vi köpte Sandie av Inger. Främst för att Sandie är en underbar kisse Men också för att jag har lärt mig så mycket av Inger och hon tröttnar aldrig på mina frågor. Jag hoppas att mina kattungeköpare också känner att de alltid kan fråga mig, om de undrar över något. Om jag inte kan svara, kan jag alltid vidarebefordra frågorna till Inger.

En bra dag har man man lärt sig något, man inte visste, när man vaknade.

24 apr 2015

Välkommen till www.kattungar-stockholm.se

 

Om du fyller i din e-mailadress kommer du att få nyhetsbrev från mig. Det kan handla om ett nytt foder, en utställning eller annat "matnyttigt" för kattintresserade.

 

 

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)