Förfärlig värk i ”skrivarmen”

Nu har det varit två förfärliga dygn för mig med en intensiv värk i axel och arm. Jag kan nästan inte skriva alls. Jag har nu beslutat mig för en kur med Diclofenac, en medicin mot inflammationer. Till detta äter jag också värktabletter och försöker att vila armen. Axeln är svullen och det är ett tecken på inflammation. Jag försöker vara min egen doktor men om jag inte blir bättre inom tre dagar, måste jag uppsöka en riktig läkare.

Stisse förstår när något inte är bra. Det har han alltid gjort. När jag kom hem efter knäoperationen visste han att det var något som inte stämde. Då lade han sig tätt intill mig i sängen och spann. Efter en stund somnade han bredvid mig. I vanliga fall kommer han också upp och lägger sig på en kudde bredvid mig vid läggdags men han brukar lämna sängen efter 15-20 minuter. När jag har ont eller är sjuk ligger han kvar hos mig som stöd. Jag tror att det beror på att inte vill att jag ska känna mig ensam och att han vill ge mig stöd. Han är en helt fantastisk och mycket speciell katt!

Nu ska jag palla upp armen på en kudde och försöka sova. Natten till igår fungerade det urdåligt - jag vaknade så fort jag rörde mig, natten till idag var inte heller bra men ändå bättre. Nu hoppas jag att medicinen börjar verka och att natten och morgondagen blir hyfsade.

8 feb 2020

Välkommen till www.kattungar-stockholm.se

 

Om du fyller i din e-mailadress kommer du att få nyhetsbrev från mig. Det kan handla om ett nytt foder, en utställning eller annat "matnyttigt" för kattintresserade.

 

 

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)