Första inspelningen

Jag älskar spårvagnar! De är lätta att ta sig både in i och ut ur - inga höga trappsteg som på bussar och många pendeltåg. Det finns alltid gott om sittplatser i spårvagnen, t. om i rusningstid. De ser riktigt snälla ut också :-). Idag åkte jag spårvagn från Sundbyberg till Liljeholmstorget, där Elin och Leo bor. Ingen trängsel på spåren och inga spårvagnar som krockade pga att de höll för dåligt avstånd till framförvarande vagn. Vilken skillnad mot igår, då jag åkte bil på Essingeleden (stundtals strax intill tvärbanan) med massor av bilar och en stor trafikolycka i tunneln (troligen orsakad av för hög hastighet och för dåligt avstånd). Spårvagnsresan från Sundbyberg till Liljeholmen tog 25 minuter; från hållplatsen till Elins dörr max två. Elin kom och mötte mig vid hållplatsen och Melodie var redan på plats i lägenheten. Både Ninni och Neo kom - med svansarna högt i luften - så snart vi öppnade dörren. De är helt bedårande båda två. Leo, kattungarnas ”pappa” är den som kan detta med inspelning - han arbetar med ljus, ljud, fotografering och inspelning. Det väl tilltagna matbordet var fyllt av sladdar, mikrofoner, en stor skärm och ett sådant där bord med spakar man kan reglera något med - heter säkert någonting.

Leo såg till att alla reglagen stod som små militärer i en bestämd ordning på bordet, kollade så att Elin, Melanie och jag satt på lagom avstånd från mikrofonerna och därefter påbörjade han inspelningen. Efter en liten stund var Leo tvungen att lämna över ansvaret till Elin, som fått instruktioner om hur hon skulle gå vidare med inspelningen. Kuuuul!

Eftersom jag var hemma först strax innan styrelsemötet i Ragdollklubben skulle starta, dvs klockan 19:30, kastade jag i mig lite mat och skyndade mig att ansluta mig till telefonmötet och nu är jag lite trött. Berättar mer imorgon då jag också visar fina bilder på de fyrbenta teknikerna och de tvåbenta entusiasterna. Vi tycker att det är jätteroligt att vara igång!

8 mar 2018

Välkommen till www.kattungar-stockholm.se

 

Om du fyller i din e-mailadress kommer du att få nyhetsbrev från mig. Det kan handla om ett nytt foder, en utställning eller annat "matnyttigt" för kattintresserade.

 

 

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)