Första ”spadtaget” är taget i Trasdockan

Så här lång tid har jag inte haft ”ledigt” från Trasdockan, sedan jag började jobba med Ragdollklubbens medlemstidning, våren 2015. Det känns som det var länge sedan jag lärde känna Carina men det är ju knappt fyra år sedan. Vi har jobbat så nära varandra under många, många timmar (det tar tid att göra en tidning, som jag även berättat tidigare) så jag gissar att det är förklaringen. Samtidigt tycker jag att det inte är länge sedan jag flyttade till Sundbyberg och det är 10 år sedan! Konstigt det där med tid! Hur som helst - idag har jag börjat tänka så smått på ”Dockan”. 

Jag tog fram min ”dummy”, vår grovplanering i papper, med samma antal sidor som den färdiga tidningen, 16 st. Medlemmarna i klubben har låtit oss förstå att Trasdockan vill man ha som papperstidning och inte digitalt. Under 2018 kunde vi, av ekonomiska skäl, endast ge ut en ”riktig” tidning. Som läget ser ut nu räcker pengarna till att trycka 16-sidors papperstidningar under hela 2019, dvs 4 nummer.

Den kommande tidningen kommer till stora delar att upptas av bilder på vinnarna i tävlingen Årets Katt och om vad som kommer att avhandlas på årsmötet. Det betyder att det mesta av materialet till tidningen kan komma på pränt först efter den 16:e februari, då årsmötet äger rum och då även de vinnande katterna presenteras. Idag har iallafall frågan till Sara, vår veterinär, blivit nerskriven och är nu placerad i Dropbox. Dessutom har en insändare inkommit och jag väntar på ytterligare en, som jag blivit lovad. En god början får man ändå säga.

Sandie blir kvar hos Malte även imorgon. De har parat sig flera gånger men ännu har de inte börjat tröttna på kattsexet men intresset kommer säkert att avta snart och då kommer hon hem, vår lilla docka. Det är nog mest vi som längtar efter henne. Sandie själv har det sååå bra hos Malte. Katterna har ett eget rum med mysbelysning i form av en liten vit nalle och Sandie gillar ”sin” fåtölj, där hon t. om får sin mat serverad. Även hos Malte behandlas hon som en prinsessa, så för henne är det fullt naturligt:-).

 
25 jan 2019

Välkommen till www.kattungar-stockholm.se

 

Om du fyller i din e-mailadress kommer du att få nyhetsbrev från mig. Det kan handla om ett nytt foder, en utställning eller annat "matnyttigt" för kattintresserade.

 

 

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)