Fortfarande ovisst - nej

Idag har RövarYatzi och Maxi dos varit hos djurdoktorn. Det togs prover på dem och dessa ska analyseras så att Cecila ska kunna få svar under den här veckan. Ronya är hos sin farfar under sportlovet i väntan på blodprovssvaret. Kattungarna har vuxit väldigt mycket, sedan de flyttade från oss. Det såg jag på bilden, som Cecilia skickade idag. De är på väg mot förpuberteten och förmodligen har de börjat få sina permanenta tänder.

Det är flera som svarat på annonsen i Blocket och varit intresserade av att köpa småkissarna. Cecilia har förklarat situationen och lovat återkomma, om hon tvingas sälja dem. En av spekulanterna är intresserad av att köpa båda och det låter ju bra, om de måste flytta. De trivs så bra tillsammans och leker mycket med varandra.

Eftersom det är min födelsedag, har jag tillönskats många gratulationer idag och det har gjort mig glad. När Ove kom hem arbetet, gick vi till The Public - i mitt tycke Sundbybergs bästa restaurang. Jag kunde inte låta bli att beställa oxfilé på planka, trots att jag önskar att jag hade valt en vegetarisk rätt. Jag vill ju inte äta djur, som levt sitt liv för att bli mat till människor men tyvärr tycker jag jättemycket om animalisk föda. Idag äter jag iallafall väldigt mycket mindre kött än tidigare, särskilt rött, och jag jobbar på att helt sluta med det.

Vi var hemma strax efter klockan 20 och välkomnades av alla "barnen". På soffbordet stod de vackra blommorna jag fått av Ove. Jag älskar blommor och kan sitta långa stunder och titta på dem. Tyvärr blev det inte så igår, för Stisse var också omåttligt intresserad av dem, särskilt gräset, som var instucket i buketten. Jag lyfte ner honom från bordet, han hoppade upp igen och så där höll vi på ända tills jag bar ut blommorna till köksbänken. Då lade han sig bredvid mig i soffan och blommorna fick stå kvar i köket utom synhåll för både mig och Stisse :(.

Nu vågar jag nog påstå att "lillan" ska få bebisar. Hon är riktigt rund nu. Hon är lika barnslig som tidigare och någon förlossningsförberedande kurs har hon inte gått men jag känner mig förvissad om att modersinstinkten kommer att göra henne till en bra mamma, som vet hur kattungarna ska tas om hand.

 
1 mar 2016

Välkommen till www.kattungar-stockholm.se

 

Om du fyller i din e-mailadress kommer du att få nyhetsbrev från mig. Det kan handla om ett nytt foder, en utställning eller annat "matnyttigt" för kattintresserade.

Facebook

 

 

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)