Fredagsmys blir lördagsmys

Ikväll blir det inget fredagsmys. Det blir lördagsmys istället. Vi har bokat bord på The Public, enligt min uppfattning, Sundbybergs bästa krog. Den ligger i vårt nya centrum och det är bra, bara c:a 300 meter att gå. Mitt knä är besvärligt och jag beställde tid hos sjukgymnasten igår. Förhoppningsvis bokar Tuula, som hon heter, in mig för en ny omgång vattengymnastik.

Stisse återvände till sängen, när Christine hade städat klart. Han tycker det är onödigt att dammsuga. Han är egentligen inte rädd för dammaugaren men ljudet stör honom. Flickorna däremot gillar städning, särskilt golvmoppen, som de jagar. 

På eftermiddagen åkte Ove och jag till City Gross. Vanligtvis storhandlar vi på Ica Maxi men ibland är det roligt att handla i någon annan affär. Det är jättebra på många sätt att bo i Sundbyberg. Här finns många bra affärer i närheten och vi kan köra bilen till porten och behöver bara gå några få steg för att komma till hissen. En våning upp och vi är hemma! I "stan" gjorde jag inga storköp. Dels hade jag inga bra butviker i närheten och dels hade jag ingenstans att förvara en massa mat. På så,vis var det mycket dyrare att bo på Lindvallsplan. Jag trivdes mycket bra där men skulle inte vilja flytta tillbaka. När vi kom hem igen var det dax för kattmiddag.

Sandie har ätit dåligt ända sedan kattungarna flyttade. Jag är säker på att hon saknar dem. De lekte ofta tillsammans. Nu har hon ingen lekkamrat (bara sov-och myskompisar) kvar och hon springer ensam runt i lägenheten och morrar men det är inte lika roligt. 

Ikväll ska alla katterna kammas. Vi har sett att de flesta utställare har en speciell kam. Vi ska försöka hitta en sådan 7 mars, när vi ska gå på den kattutställning, som Stockhols kattklubb arrangerar. Jag hoppas det blir första steget till att ställa ut Sandie. Vi har ändrat tiden för ultraljud hjärta och njurar för henne till 27 mars. Sedan väntar vi bara på att hon ska börja löpa. Från början hade vi planerat att hon skulle paras med mysiga Sigge i Uppsala men det är också frestande att låta Maxi, från vår första kull, bli pappan. 

Igår orkade jag inte skriva protokollet från årsmötet men nu måste jag ta mig an den uppgiften.

 

 

Stolta avelshanen Maxi 
27 feb 2015

Välkommen till www.kattungar-stockholm.se

 

Om du fyller i din e-mailadress kommer du att få nyhetsbrev från mig. Det kan handla om ett nytt foder, en utställning eller annat "matnyttigt" för kattintresserade.

Facebook

 

 

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)