Full fart på alla katterna

Natten har varit lugn beträffande kattungarna, som sovit tillsammans i hagen. Stina däremot har "löpskrikit" av och till hela natten, egentligen inte konstigt men jobbigt för oss alla, inte minst för henne själv.

Kattungarna är duktiga på att äta frön men tar sig en slurk "mammamat", om tillfälle ges. Trots att Stina lämnar kattungarna mer och mer, har hon ändå koll på dem. Hon fortsätter att tvätta dem men måste då hålla hårt i dem med frambenen, annars sticker de iväg. De kan springa jättesnabbt nu, de liksom galopperar och de små fötterna smäller i golvet. Av ljudet att döma skulle de väga mycket mer än de gör. Yatsi vägde idag 890g, Titzy och Mitzy 975g, stora och fina missar.

Igår ringde en kvinna, Cecilia, som vill komma och titta på våra kattungar. Hon är intresserad av att köp ett syskonpar. Om inget talar emot, säljer jag gärna två småmissar till samma hem. Det är givetvis tryggt för en liten kattunge att ha sitt syskon med som stöd, när allt annat är obekant i det nya hemmet. På tisdag kommer Cecilia för att titta på kattungarna. Imorgon kommer Carina. Hon har två katter redan men önskar utöka familjen med en Ragdoll. Ida hoppas att någon ändrar sig och inte vill köpa en av missarna, för jag har lovat henne att hon i första hand får komma och titta på den kisse, som inte är tingad.

Ikväll har det varit full fart på alla katterna, stora som små, med undantag för Stina, som verkade vilja ha lite lugn och ro. Sandie har varit lekledare och jagat de små runt i lägenheten. Stisse har visserligen inte varit med i de snabba lekarna men har följt kattungarna i sakta mak från rum till rum, för att kunna titta på deras aktiviteter. När vi skulle väga dem, var det stört omöjligt. De tog sig ur vågskålen direkt, så vi fick ge upp försöket och vänta tills de blivit trötta.

Nu sover alla katterna och jag ska själv snart gå till sängs. Hoppas nu bara att Stina låter oss sova inatt.

19 dec 2015

Välkommen till www.kattungar-stockholm.se

 

Om du fyller i din e-mailadress kommer du att få nyhetsbrev från mig. Det kan handla om ett nytt foder, en utställning eller annat "matnyttigt" för kattintresserade.

Facebook

 

 

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)