Fullt upp

Hobbies tar tid. Hela dagar på golfbanan, i stallet, i joggingspåret, på språkkursen med dithörande läxor m.m, m.m. Katthobby tar således också tid. Sedan början av augusti har jag ägnat många timmar åt Trasdockan och i september startartade också PawPedskursen. Mycket katter men jätteroligt och jag har lärt mig mycket. Även genom att skriva den här bloggen, har jag lärt mig en hel del. I vissa fall har jag varit tvungen att kolla fakta, innan jag "vågat" påstå en sak.

När jag tittade på den avslutande uppgiften i "kattkursen" igår, uppfattade jag att det enda jag skulle göra var en utvärdering. Fel av mig! Det var mycket mer än så. Jag kallar uppgiften "tillämpade kunskaper". Tre olika avsnitt om ett eventuellt kattköp skulle läsas igenom. Därefter skulle vi skriva en uppsats med berättelserna som underlag, där vi skulle kommentera och analysera historierna. Låter kanske enkelt men många fel hade smugit sig in och det gällde att finna dem och sedan komma med förslag på hur man skulle tänka/göra istället. 

Sandie har inte retat Stina på länge. Kanske märker hon att Sina är trött och vill vara ifred. Idag visade de att de verkligen tycker om varandra. "Lillan" satte sig bredvid Stina och började slicka henne på huvudet. Sedan "slickade Stina tillbaka" och när hon slutade, satte hon fram sitt huvud mot Sandie igen, som förstod "vinken" och började om med sin ömhetsbetygelse. 

Det är nära nu, knappt två veckor, skulle jag tro. Imorgon ska jag bädda Stinas låda på riktigt. Just nu ligger bara en frottéhandduk i den. I botten ska Stina och kattungarna få en mjuk filt. Över den lägger jag handduken och överst ett lakan, som också täcker lådans kanter. Det är viktigt att kattungarna inte kan komma åt frottén, då deras mjuka, små naglar kan fastna och skadas. Det ska bli riktigt roligt att göra iordning lådan igen! 

Strax ska jag starta den stationära datorn. Där har jag Officepaketet och det behöver jag, när jag nu ska skicka iväg den ena uppgiften i det här avsnittet. Därefter återstår endast fyra timmar, gissar jag, innan G1:an är klar. Hoppas hinna anmäla mig till G2:an redan imorgon.

 

29 okt 2015

Välkommen till www.kattungar-stockholm.se

 

Om du fyller i din e-mailadress kommer du att få nyhetsbrev från mig. Det kan handla om ett nytt foder, en utställning eller annat "matnyttigt" för kattintresserade.

 

 

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)