Fyra döttrar och tre söner

Stina har sju avkommor, fyra flickor och tre pojkar. Den första kullen föddes 2011. Pappan heter Isak Indian och är en lila bicolourhane. Ingen av kattungarna var den andra lik. Maxi, en blå colourpointhane, var mycket bestämd och orädd. Mirelle, en blå bicolourflicka, var lite försiktigare men inte skygg och Mysong, en brun bicolourkille, var en lugn och stabil kisse. Maxi är idag registrerad avelshane i Ragdollklubben och har det jättebra med sin familj, Conny, Elisabeth, Jeniffer och Hugo Björnström. I familjen finns också två kattkompisar och en hundpolare. Vi har hälsat på Maxi och fått "rapporter" via telefon och många fina bilder. 

i Stinas andra kull föddes tre flickor och en pojke, alla bruna mittedkatter. Pappa är Maggiedolls Singapore Sling. Tjejerna var så lika att det var näst intill omöjligt att skilja dem åt. De till och med vägde lika mycket så när som på några få gram. Alla kattungarna var mycket matglada och är fortfarande mycket intresserade av matfaten.

Kajsa och Buster bor hos familjen Borgh i Vällingby, inte långt från oss. Izzie bor också i närheten, hos familjen Flykt i Spånga. Lilla Celine däremot bor 20 mil bort, i Norrköping. Planen är att vi ska hälsa på "våra småbarn" så småningom. Vi har tänkt ta med Leo, mitt barnbarn, till Kolmården i sommar och i samband med det hälsa på Victoria och Martin, som köpte Celine.

Jag är jätteglad över att alla kattungarna fått så bra hem. Idag ringde Tomas och "rapporterade" lite om Izzie. Det kändes så underbart att höra värmen i hans röst, när han talade om henne.

10 mar 2015

Välkommen till www.kattungar-stockholm.se

 

Om du fyller i din e-mailadress kommer du att få nyhetsbrev från mig. Det kan handla om ett nytt foder, en utställning eller annat "matnyttigt" för kattintresserade.

 

 

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)