Gårdagen - svår men lycklig

Igår var jag på en undersökning på neurologkliniken på Karolinska sjukhuset i Solna. Jag har ju många förändringar i min rygg och nacke och igår ville man kontrollera nervbanorna. Det var en på många sätt obehaglig undersökning, främst på grund av ovissheten; bar jag på en allvarlig sjukdom? Vissa moment i undersökningen var oerhört otrevliga. Man kopplade ström mot huvud och hals, så att jag hoppade till.

Läkaren som undersökte mig, Lasse, var en av de bästa läkare, jag träffat. Trots att han arbetade på övertid (sköterskan som gjort en undersökning på mig innan hade inte sin bästa dag, så flera moment måste tas om) var han trevlig, noggrann och informativ. Jag tror att han verkligen menade det han sa: "jag är väldigt glad att det inte är några fel på dina ben". Underbart att det "bara" är fel på nacken, en kraftig förträngning i nackkotpelaren. Om jag har tur kommer i alla fall inte min vänstra hand att försämras. Nog om det.

Det var underbart att komma hem till katterna och Ove, som stod vid spisen. Viktväktarkorv och potatis.

28 maj 2015

Välkommen till www.kattungar-stockholm.se

 

Om du fyller i din e-mailadress kommer du att få nyhetsbrev från mig. Det kan handla om ett nytt foder, en utställning eller annat "matnyttigt" för kattintresserade.

 

 

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)