Glad överraskning

Det finns olika typer av glada överraskningar och nu vill jag berätta om något som förvånade mig natten till idag. Strax efter midnatt plingade det till i telefonen. Jag låg klarvaken i sängen (behöver inte mycket sömn men brukar vara pigg ändå) så jag steg upp för att se vad, som jag trodde, Elin ville. Elin och jag är båda kvällsmänniskor och vi sms:ar ibland till varandra även vid den tiden men.... det var inte Elin. Det var Per.

Per köpte en syster till Ninni och Neo - lilla Nickan. Jag brukar prata med alla kattungeköpare om att jag blir väldigt glad för bilder på kattungarna vartefter de växer och även på dem som vuxna. Ännu gladare blir jag, om Ove och jag också får komma och hälsa på dem efter en tid. Många låter oss dela ”våra” kattungars liv i form av både bilder och besök men naturligtvis inte alla.

Per hämtade Nickan i november 2017 och förutom kort kontakt i samband med köpet har jag inte hört något från honom. Ove och jag pratade faktiskt för någon vecka sedan om de kattungar vi inte hört något om, för de finns alltid i vårt minne. Så kom då det överraskande plinget inatt med bilder på lilla Nickan, som nu är en stor och fin katt. Per har också lovat att skicka fler bilder på henne framöver. Jätteroligt!!! Han var också intresserad av att se foton på de andra kattungarna i kullen och det har han fått.

På fredag ska jag för första gången träffa min ”svärson”, Sissels och Sandies tilltänkta partner. Han ska scannas då och efter scanningen kommer han och hans matte hit på ett kort besök. Jag vill så gärna se honom ”live” innan parningen. Våra katter kommer förmodligen inte att direkt välkomna honom men han är utställningsvan och därför hoppas jag att han inte protesterar om han inte får gå fritt i lägenheten medan matte och jag fikar. Riktigt hur vi löser detta vet jag inte men det visar sig. Jag ser mycket fram emot att träffa både honom och hans matte.

De första fotona är på Nickan. Har även fått nya bilder på Safir och Blue (bild 3 och 4) och på Ninni och Neo (bild 5 och 6). Titta på den fina ”eyelinern” på Nickan och Neo!

 
12 jan 2019

Välkommen till www.kattungar-stockholm.se

 

Om du fyller i din e-mailadress kommer du att få nyhetsbrev från mig. Det kan handla om ett nytt foder, en utställning eller annat "matnyttigt" för kattintresserade.

 

 

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)