Glada nyheter - hoppas, hoppas!

Mitt knä är riktigt bra nu, dvs jag har inte så ont i det, när jag går. Däremot måste jag träna, så att jag får full rörlighet i det. Som läget är nu, har jag vissa svårigheter att räta ut knävecket ordentligt. 

Jag sitter sällan vid datorn - endast när jag behöver använda Microsofts Office. Jag gillar inte att man inte kan köpa Officepaketet till IPad utan måste leasa det och det tänker jag inte göra. Idag behövde jag använda Excell, så det fick bli datorn, eftersom jag skulle göra en del uträkningar. Det måste vara något speciellt i kattöron, när man sätter på datorn, för då kommer både Stisse och Sandie springande och hoppar upp på skrivbordet. Stina är inte intresserad av sekreterarjobb. Tasse var helt besatt av skrivaren. Ibland kunde jag vakna på natten av att han satte igång den. "On-knappen" satt uppepå skrivaren och han visste precis, hur han skulle sätta på den. Sedan satte han sig och väntade på att valsarna skulle börja rulla. Våra kvarvarande katter kan inte starta den nya skrivaren men hoppas att jag ska göra det, så att det kommer ut spännande papper ur apparaten. Stisse hade vilodag idag, så det var bara Sandie, som kom.

För ett par timmar sedan fick jag ett oerhört glädjande sms från Cecilia. Hon berättade att Ronja kommit hem nu och att hon inte har visat några tecken på allergi. Tänk om det vore så väl att det helt enkelt var en envis influensa, som gav vika när hon var hos sin pappa. Cecilia har också beställt tid hos veterinären för att få svar på, om katterna eventuellt kan ha något allergen i pälsen. Jag hoppas innerligt att Ronja inte är allergisk mot katterna och att de får bo kvar hos sin fina familj.

Ove vill att vi ska ultraljuda Sandie för att se, hur många kattungar hon väntar, för hon måste helt enkelt vara dräktig. Hon är tjock om magen och äter som en liten vilde. Det är inte troligt att den runda magen bara beror på mycket mat. Hade det inte varit så att Stina efter tre dagar hos en hankatt ändå inte blivit dräktig, hade jag inte ens umgåtts med tanken på att Sandies mage skulle kunna förklaras av annat än kattungar. Bara att vänta och se.

 
27 feb 2016

Välkommen till www.kattungar-stockholm.se

 

Om du fyller i din e-mailadress kommer du att få nyhetsbrev från mig. Det kan handla om ett nytt foder, en utställning eller annat "matnyttigt" för kattintresserade.

 

 

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)