Glömde fråga

Fattar inte att det är möjligt men det är det! Jag fick ett positivt svar från Eddies matte, dvs jag får låna honom och han är inte chippad men ........... jag glömde att fråga, om matte Stina har restriktioner på honom. Kom att tänka på det först ikväll. Nu håller jag tummarna för att hon inte har det, för jag tror att Eddie skulle bli en passande partner till Sissel. Räknar med att få svar imorgon.

Tasse, min första raskatt, bor ju sedan tre år tillbaka hos Carin i Solna. Tänk så bra att hon kontaktade mig, precis när Ove och jag börjat tala om att vi skulle börja leta ett nytt hem till honom; inte för att vi inte ville ha honom kvar utan för att han inte trivdes hos oss längre. Han var inte elak mot dem men han gillade verkligen inte kattungar, så han låg mestadels högt uppe på en garderob på dagarna. Carin hade precis tvingats avliva sin åldrige, sjuka katt och saknade sååå sällskap, särskilt när hon löste korsord eller satt och stickade  - dock inte av en lekfull kattunge. Carin är till åren kommen och hon och Tasse bor tillsammans i en lägenhet i Solna. Ibland behöver hon lite hjälp med kloklippning och inköp av mat till Tasse. Då ställer Ove och jag naturligtvis upp och till Solna är det inte heller långt. Förutom att vi gärna hjälper Carin får vi ju också träffa Tasse. Jag tror alldeles säkert att han känner igen oss. När vi lämnade kattmat och rågflingor idag, hjälpte vi samtidigt till med kloklippning då Tasses naglar hunnit växa sig långa. Utan protester satt han i mitt knä och Ove klippte.

Som de flesta kvällar/nätter har jag sällskap av alla våra katter, när jag nu sitter och skriver dagens blogg. De ligger ett lugn över bostaden när allt är tyst och jag ser alla kissarna, som sover i vardagsrummet; Stisse bredvid mig i soffan, Stina på armstödet bredvid akvariet och Sandie högst upp i klätterträdet. Appropå klätterträd har Ethel köpt en jättefin klättermöbel till Blue och Safir (så stavas namnet och inte som jag trott Saphir). I samband med att Elin och jag tar upp i podden, vad kisse behöver för att trivas, skriver jag lite mer om klätterställningar.

Hemska programmet vänder på bilden, lägg huvudet på sned och försök föreställa dig hur fint det står :-).

 
30 sep 2018

Välkommen till www.kattungar-stockholm.se

 

Om du fyller i din e-mailadress kommer du att få nyhetsbrev från mig. Det kan handla om ett nytt foder, en utställning eller annat "matnyttigt" för kattintresserade.

Facebook

 

 

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)