Gratis kunskap

Jag har ju många gånger skrivit om att jag tycker att det är roligt med kunskap. En bra dag kan man något nytt på kvällen, något man inte visste, när man vaknade.

För 340kr blir man medlem i Ragdollklubben. Klubben anordnar ibland olika seminarier; rena föreläsningar o/el diskussioner. Ragdollklubbens medlemstidning Trasdockan utkommer med 1-4 nummer per år. Den är full av artiklar, reportage, ragdollfoton och berättelser från medlemmarna. Varje nummer har ett tema. I tidningen finns alltid aktuell information från klubben, senaste nytt från styrelsen och rapporter från våra aktiviteter. Nuvarande redaktör har nyligen avgått och ska ersättas av en redaktion, där jag kommer att ingå. Jag har ingen erfarenhet av att ge ut en tidning men jag tycker mycket om att skriva. De sista åren på Södersjukhuset, när mina ryggproblem omöjliggjorde förlossningsarbetet, var jag ansvarig för Kvinnoklinikens interna- och externa hemsida. Det ska bli spännande att arbeta med Trasdockan och snart ska vi ha vår första redaktionsträff och "dra upp ramarna" för vårt kommande arbete.

Många föreläsningar är också gratis via den egna kattklubben, Ragdollklubben eller Zoobutiker, t ex genom ett gratis medlemskap i Grizzly Zoo. Jag ser fram emot föreläsningen om "förlossningskomplikationer", som Ove och jag ska gå på 21 maj, bara att anmäla sig och komma med.

Nu ska jag läsa igenom protokollet från Järvas senaste styrelsemöte och skicka det för justering. Sedan lite hemsysslor och i eftermiddag beger jag mig till "pälsvårdskursen" på Gärdet.

12 maj 2015

Välkommen till www.kattungar-stockholm.se

 

Om du fyller i din e-mailadress kommer du att få nyhetsbrev från mig. Det kan handla om ett nytt foder, en utställning eller annat "matnyttigt" för kattintresserade.

 

 

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)