Greve Frans af Tassen

Igår var vi hos greven och grevinnan i Solna. Det är alltid lika roligt att träffa både Carin och Tasse. Tasse fick titeln greve i samband med flytten. Visserligen har inga grevskap utdelats i Sverige efter 1680 men 2015 förlänades ändå greve Frans af Tassen grevskapet Johan Enbergs väg i Solna. Han är så fin Frasse och nöjd med både sin nya tjänarinna och grevskapet. Han kom artigt och mötte oss och bjöd ut Ove på den fantastiska balkongen med milsvid utsikt över Mälaren.

Jag och Carin satt i köket. Det var dax för den första lektionen i iPhonekunskap. Carin kan nu sin iPad och behövde inte lång tid på sig innan hon var klar över hur telefonen fungerar. Med en iPhone och en iPad är hela världen och all kunskap bara några klick bort. Fantastiska hjälpmedel! Imorgon kommer Carin hit för "det sista" - installation av Norton.

Ett trevligt mail från Inger i Flöghult väntade på mig igår morse. Hon har sju kattungar hemma nu, fyra flyttklara men tre 2-veckors! Berättar mer om dem imorgon. Skulle vilja visa en av dem men det här idiotiska programmet tillåter endast bilder i ett format, borde gå att kopiera bilden men ....icke! Titta på gullnosarna med adress: Creamy blue eyes, kattungar. Längst ner finns den sista kullen. Klicka på namnet så visas kattungen - förtjusande.

 

 

8 jun 2015

Välkommen till www.kattungar-stockholm.se

 

Om du fyller i din e-mailadress kommer du att få nyhetsbrev från mig. Det kan handla om ett nytt foder, en utställning eller annat "matnyttigt" för kattintresserade.

 

 

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)