Grusade planer

Allt var klart så sent som kvällen innan vi skulle träffas. På förmiddagen nästa dag kom ett sms - "Hej! Jag kommer inte kunna vara med på ”Café Katt”. 

Vi var två, som skulle hjälpas åt att starta aktiviteten; kattvänner skulle träffas på ett café och utbyta erfarenheter. Sms:et innebar att jag nu var helt ensam. Någon tanke på att ge upp fanns aldrig; det jag åtagit mig vill jag fullfölja, det är viktigt för mig. Orsaken till det tvära kastet har jag ingen aning om men....

Vad gör jag nu? Jag måste helt enkelt, enkelt och enkelt förresten men.... "ro båten iland". Återbudet komplicerade förvisso situationen men ingenting annat än "total kris"; svår sjukdom eller död, kan få mig att inte hålla det jag lovat. Jag blev naturligtvis långt ifrån glad över sms:et men den sinnesstämningen varade inte länge. Jag hade fått en idé.

Elin svarade inte direkt. Hon hade "arbetat natt" men efter en liten stund hörde hon själv av sig. Elin har ett genuint kattintresse och har själv tre kissar, varav två kommer från min uppfödning, Spinettkatter alltså. Hon väntade mer än sju månader på Ninni och Neo och jag kände det nästan som om vi kände varandra, när vi träffades första gången. Ni som läst min blogg länge vet redan att Elin och jag senare startade podden "Prata katt". 

Nästa torsdag kommer Elin hem till mig och vi ska "dra upp ramarna" för den första träffen i "Café Katt". Meningen är inte att vi ska föreläsa utan istället utgå från faktiska situationer med katter och tänkbara lösningar på diverse olika händelser/problem. Förhoppningen är att alla i gruppen vill vara delaktiga i samtalen och dela med sig av av egna erfarenheter och komma med tips och råd. Det enda jag hittills planerat är att vi ska informera om Kattcaféet så snart som möjligt - både på Ragdollklubbens hemsida och på FB. Därefter väntar vi ett par veckor och hoppas på många anmälningar (anmälan behövs för att jag ska boka plats på Espresso house 40 m från min port:-). Spännande ska bli!!!

17 jan 2020

Välkommen till www.kattungar-stockholm.se

 

Om du fyller i din e-mailadress kommer du att få nyhetsbrev från mig. Det kan handla om ett nytt foder, en utställning eller annat "matnyttigt" för kattintresserade.

Facebook

 

 

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)