Gunvor

Det kom ett efterlängtat mail idag. Brevet kom från Magnus, som köpte Nanna, numera kallad Gunvor. Om hon kallas så efter någon i släkten, en god vän eller om familjen Hermansson helt enkelt bara gillar namnet, vet jag inte. Mysan, som var döpt till Mysan kallades lika ofta Gullbritt. Anledningen till det var att jag tyckte det var ett häftigt namn, som passade på just Mysan. Jag har tänkt så många gånger på Gunvor, velat höra hur familjen trivs med henne och få några bilder på henne. Det fick jag idag:-).

Den största anledningen till att Magnus skrev till mig var att han - hemska tanke - blivit bestulen på sin dator under en tågresa. Som alla vi andra hade även Magnus de flesta av sina viktiga  dokument samlade där. Inte minst saknade han all dokumentation om lilla Gunvor och undrade nu, om jag skulle kunna ge honom en kopia på stamtavlan, veterinärbesiktningen, datum för vaccinationerna, ID-numret osv. Självklart kan jag det. Trots att jag avskyr papper och försöker lägga allt av vikt lagrat i datorn, sparar jag ändå en del dokument i pappersform, däribland dem som Magnus efterlyste. Jag har en hel pärm med allt om alla kattungar. Jag kanske inte har någon bra förklaring till varför jag tyckt att de finnas kvar men nu är jag glad över att kopiorna finns.

Jag bad Magnus ringa mig - ibland är telefonsamtal överlägsena mail. Jag vill förklara, var han kan hitta stamtavlan, visa  ”Vilse”, kolla att uppgifterna i ID-registret stämmer. Det som hänt Magnus idag har fått mig att förstå att jag bör påpeka och demonstrera ”brasaker” på SVERAKs hemsida.

 
3 jan 2018

Välkommen till www.kattungar-stockholm.se

 

Om du fyller i din e-mailadress kommer du att få nyhetsbrev från mig. Det kan handla om ett nytt foder, en utställning eller annat "matnyttigt" för kattintresserade.

Facebook

 

 

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)