Gustav, iPad 2, Joakim och Stisse

I Gustavs flock fanns även några yngre hanar men Gustav var den självklare aktade ledaren både bland katterna och hos hotellpersonalen, som alltid höll reda på att Gustav kom för att äta varje dag. Han var både störst och röd och lätt att hålla reda på. Han tålde inte att någon av de andra katterna stack upp och det visade han med både tänder och klor, om det behövdes. Redan den första dagen hörde vi urilskna skrik från restaurangen och när vi tittade dit såg vi ett rykande slagsmål mellan Gustav och en av de yngre hanarna. Luggsliten och moloken sjappade "ynglingen" iväg så snart han såg ett tillfälle. 

Djurvänner som vi är, bjöd vi två av de omkringslokande katterna på lite mjölk, när de närmade sig uteplatsen till vår lilla bungalow. De lapade tacksamt i sig den och satte sig sedan en bit bort, slickade sig om munnen och hoppades på något mer att äta. Vi hade inget mer ätbart och Ove begav sig till "Supermercado" och köpte både Friskis och Whiskas till våra nya vänner. På hemvägen gick han runt bland uthyrningshusen och plötsligt såg han en Helig Birma utanför ett av dem. Han låg i skuggan och tittade på Ove med sina vackra blå ögon. Hur den här "kattresan" utvecklade sig, berättar jag mer om imorgon.

Många vill nog ha en kopia av sin gamla iPad, när de köper en ny men det vill inte jag. Jag vill ha iPad2 till Trasdockan och hemsidan, äntligen göra justa album och placera dem där   och ha tillgång till alla mail, som jag har på "storebror" (iPad1). Jag kunde inte komma på, hur jag skulle få in mina e-mailadresser på den nya plattan. Givetvis förstod jag att jag skulle kunna göra en genväg till "Bredband2.com" men så ville jag inte ha det. Hur gör man då? Frågar Joakim, så klart! Han kan allt, när det gäller Apple och de flesta andra tekniska prylar också. Nu är adresserna, där jag vill ha dem. Han tipsade mig också om att använda AirDrop, när jag ska börja städa och organisera på plattorna.

Stisse är en oerhört trevlig katt; snäll, trygg och godmodig. Joakim är tyvärr allergisk och kan inte ha egna djur men han är mycket förtjust i katter. Om han tar antiallergimedicin går det bra några timmar. Som vanligt blev Stisse överlycklig över besök och tillsåg att han fick vara i centrum och tillskansa sig Joakims uppmärksamhet. Han låg på bordet bredvid honom och övervakade hela installationen.

20 jul 2016

Välkommen till www.kattungar-stockholm.se

 

Om du fyller i din e-mailadress kommer du att få nyhetsbrev från mig. Det kan handla om ett nytt foder, en utställning eller annat "matnyttigt" för kattintresserade.

Facebook

 

 

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)