Hade glömt!

Idag kom två oväntade mail; det ena från Maria, det andra från Åsa.

Det var länge sedan jag skrev på hemsidan att jag söker fodervärd och det hade jag nästan glömt tills Maria kontaktade mig idag om just det. Hon presenterade både sig själv, sin familj, boendet, yrket och sina tankar kring att bli fodervärd. Jag känner att en av mina kattungar skulle få det jättebra hos Maria och hennes familj och om hon inte kommer på andra tankar, planerar jag att träffa henne framöver. Vad som möjligtvis skulle kunna få henne att tveka är att hon ju får vänta på en Spinettkisse, eftersom Sissel inte ens är parad idag. Vi får se, vad hon säger.

Det andra mailet kom från Åsa, som köpte Mimmi av oss i somras. Hon berättade att hela familjen är jätteglad för sin katt och att Mimmi trivs bra i sitt ”för-alltid-hem”. Vi hoppas kunna hälsa på henne senare i höst.

Igår fick jag också veta att Ethel beställt tid hos veterinären för att kastrera Safir. Hon berättade då att hon hade planer på att köpa en tratt till både Safir och Blue, eftersom de ofta tvättar varandra. Jag minns hur förfärligt Stisse tyckte att det var, när han fick en tratt runt huvudet i samband med sin kastration (jag befriade honom från den så snart vi kom hem). Stisse lät faktisk bli att slicka på såret ändå. När Stina kastrerades använde vi en body, som vi fått av en annan kattungeköpare och den verkade hon inte lida av. Därför tipsade jag Ethel om en body till Safir istället för tratten. Då skulle Blue också slippa tratt. Idag har Ethel köpt en body och samtidigt varsin jacka till kissarna:-).

Inser nu att jag skulle berätta fortsättningen om sekreterar-Stisse men tar det imorgon.

Mimmi är lätt att känna igen bland våra kattungar pga bläsen. Safir och Blue ör alltid tillsammans. Spännande att se vad de tycker om att ha jacka.

 
14 okt 2018

Välkommen till www.kattungar-stockholm.se

 

Om du fyller i din e-mailadress kommer du att få nyhetsbrev från mig. Det kan handla om ett nytt foder, en utställning eller annat "matnyttigt" för kattintresserade.

 

 

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)