Hagen har fyllt sin funktion

Skrivit 2016-04-29:

Kattungarna sov i kattrummet hela natten. Sov och sov - det vet jag egentligen inte men de sov iallafall, när vi gick och lade oss. Sandie håller hela tiden ett öga på sina barn men låter dem ta ut större och större svängar. Hon låter oss ta upp dem utan att ifrågasätta det, som hon gjorde tidigare med ett speciellt "jamljud". 

Även om man inte direkt kan säga att värmen kommit, beter sig Stisse, som om den härliga våren kommit. Han gick ut ut på balkongen vid 12:30 och ligger fortfarande där i en av balkongfåtöljerna och nu är klockan strax 18:00. Vi har aldrig haft en kull på våren tidigare men de här små kissarna kommer att kunna vara på balkongen och studera fågellivet.

Skrivit 2016-04-30:

Vid 10:30 igår ringde Per Gerdin, som opererade mitt knä. Han gav mig förklaringen på mitt kraftigt smärtande knä. Alla infektionsprover talade för att här måste något göras. På tisdag ska jag till Ortho Center, där man ska ta ut vätska från mitt kan, skicka den på odling och med ledning av provsvaren börja behandla infektionen. Det brukar ta mellan fem och sex dagar innan odlingssvaret är klart. Därefter kommer jag att remitteras till Danderyds sjukhus för fortsatt behandling. Där har man både ortoped- och infektionsklinik. Trist att det skulle bli så här.

Kattungarna gör hela tiden nya framsteg. Idag har de testat att själva ta sig ner från soffan. Det startade som ett hopp men landningen liknade en kullerbytta. De gillar att gå omkring och utforska vardagsrummet, inte bara gå - de springer också och hoppar. Det är inte bara kattungarna, som nu jagar vippan. Stisse tycker fortfarande att den är rolig. Det ska bli spännande att se, om han kommer att ta lika mycket del i kattungarnas träning till "riktig katt", som han gjort med de tidigare kattungarna. 

Nu är det dags att börja träffa de blivande kattungeköparna. Många har ju redan tidigare hört av sig och jag har då svarat att jag kommer att tala om på min blogg, när det är dags att komma och besöka oss. Marko och Linda kommer på söndag och Annelie torsdagen efter. Jag ska nu skicka in underlaget för stamtavlorna och sedan brukar det dröja 1 - 2 veckor innan de är klara. Snart kommer hela lägenheten kännas som full av katter. Kattungarna är så snabba och de följer en gärna, vart man går, så det gäller verkligen att se upp var man sätter fötterna.

Nu har alla katterna kommit till ro och det är faktiskt riktigt skönt efter en förmiddag full av aktivitet.

1 maj 2016

Välkommen till www.kattungar-stockholm.se

 

Om du fyller i din e-mailadress kommer du att få nyhetsbrev från mig. Det kan handla om ett nytt foder, en utställning eller annat "matnyttigt" för kattintresserade.

 

 

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)