Hälsningar från kattungarna

Inatt kom en hälsning från Elin, som hade en liten ledig stund i nattjobbet på Nacka sjukhus. Hon hade köpt en väldigt liten transportbur, lagom till hemfärden från Lotta men inte mycket längre, innan de skulle ha vuxit ur den. Nu hade hon köpt en större, som kattungarna naturligtvis måste utforska direkt :-). Jag fick också en videosnutt, där jag kunde höra hur högt båda spann, när de blev klappade. Kärleken mellan kattungarna och Elin och Leo går inte att ta miste på.

Jag fick också ett mail från Magnus idag. Han hade massor av superlativer att säga om Nanna men också en fråga, som jag har försökt ge ett bra svar på. Magnus undrade, vad jag tror det beror på och hur man ska kunna få bort problemet med att Nanna kissat i sängen ett par gånger. Jag har själv inte varit med om något sådant men det har Carina. Hon gav mig rådet att föreslå Magnus att köpa ytterligare en kattlåda och placera i sovrummet någon eller några veckor. Kanske är det så att Nanna helt enkelt inte vill lämna sin nya familj för att gå till kattlådan och att hon behöver lite mer tid för att inse att hon inte kommer att bli övergiven.

Gissa om jag blev glad! Ikväll kom en inbjudan till Kattens dag (firas både lördag och söndag) på Bromma zoo. Där gjorde man reklam för Stockholms katthems kalender. Hoppas alla kalendrarna säljs i helgen! Appropå helg, så blir det en riktig katthelg nu. Ska bli spännande att höra vad Agria kommer att berätta imorgon. Kanske utvecklar de mer informationen om att Agrias försäkringstagare kan nå en veterinär på telefon mellan klockan 16:00 och 24:00, gratis för Agriakunder, övriga betalar 250 kronor. Vi får se!

 
1 dec 2017

Välkommen till www.kattungar-stockholm.se

 

Om du fyller i din e-mailadress kommer du att få nyhetsbrev från mig. Det kan handla om ett nytt foder, en utställning eller annat "matnyttigt" för kattintresserade.

 

 

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)