Hälsningarna från kattungarna piggar upp

Igår var jag på en ny vända på Ortopedakuten, Danderyds sjukhus. Mitt knä hade på en dryg timme svullnat upp och blivit som en boll. Skinnet kändes minst två nummer för litet och jag kände mig orolig för att ha fått en ny infektion. Väntetiden igår var nära fyra timmar och det får man vara nöjd med numera. När ska sjukvårdslandstingsrådet förstå, varför det blir allt färre, som vill arbeta i sjukvården och varför så många säger upp sig och byter arbete? 

Igår träffade jag en ortoped, som var som en läkare ska vara. Han lämnade bra information och hade en plan för min uppföljning. Hans teori var att jag (som lätt överdriver det jag gör) tränat alltför intensivt och att det uppstått en blödning i det opererade knät. Min stora oro var att det blivit en ny infektion i leden, så en blödning var en "baggis", tyckte jag. 

Jag bestämde mig därför att verkligen inte vara uppe mer än nödvändigt idag. Så snart jag reser mig upp, kanske för att gå på toaletten, finner jag att jag - utan att tänka på det - plötsligt står och skurar handfatet och fortsätter med något annat och något annat... Idag skulle jag verkligen ta det lugnt och det har jag gjort. Jag blir rastlös av det och därför har det varit så roligt med de bilder jag fått på kattungarna och ett sms från Carina, som köpte Mitzy. Lotta, som har Sissel på foder, skrev också ett sms idag och berättade att hon nu ska börja  bada "flickorna", så att de blir vana vid vatten. Hennes plan är att börja ställa ut dem i höst. Då hoppas jag träffa flera av "våra" kattungeköpare på utställningen i Sollentuna t ex.

 

 

 
15 jul 2016

Välkommen till www.kattungar-stockholm.se

 

Om du fyller i din e-mailadress kommer du att få nyhetsbrev från mig. Det kan handla om ett nytt foder, en utställning eller annat "matnyttigt" för kattintresserade.

Facebook

 

 

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)