Händelserik dag

Morgonens bestyr var de gamla vanliga. Halta från sängen till soffan för att sitta där och stretcha bort det mesta av värken. Katterna kom direkt. De har velat gå ut ända sedan Ove steg upp. Stina föredrar att titta genom fönstret på Stisse och Sandie på balkongen. Hon längtar nog efter att graviditeten ska vara slut snart.

Efter en dryg timme i soffan var jag redo att äta frukost för att sedan baka en toscakaka. Medan kakan gräddades var det dags för den dagliga dammsugningen i kök, hall och toalett, rengöra handfatet och "sprita" kranarna, spolknapparna och dörrhandtaget. 

Klockan 13 kom Christoffer (har glömt att fråga vad han heter i efternamn embarassed). Strax efter anlände Carina. Christoffer är intresserad av att hjälpa oss med Trasdockan. Han verkar duktig, pålitlig och lätt att samarbeta med. Det här kommer att bli bra!

Vid 14:30 måste Carina iväg men vi hade hunnit diskutera de saker, som är mest aktuella. Vi ska börja med att "piffa till" välkomstbreven, som alla nya medlemmar får; Carina och jag tar oss an texten och Christoffer funderar på en ny lay out. Jag blev (av mig själv) påmind om att jag har en hel del att göra framöver. Börjar förmodligen med att fortsätta på den delvis färdigskrivna krönikan. Ett annat halvfärdigt arbete, som väntar är intervjun med professor Jens Häggström. På lördag ska jag åka till Agria på Värtavägen, där Jens kommer att hålla sitt föredrag om HCM. Kul att klubben bjuder medlemmarna på lunch, där vi kan prata fritt med varandra innan det egentliga medlemsmötet börjar. 

Efter middagen satte jag mig en stund i soffan och väntade på den sista lilla etappen i PawPeds kurs. Den bestod av en chatt, där alla vi kursdeltagare var engagerade. Roligt att höra de andras upplevelse av utbildningen. Alla föreföll mycket nöjda med både upplägget av kursen och kursledarnas kommentarer till våra svar på de individuella uppgifterna och uppsatsen. Flera uppgav att de också ska fortsätta med G2. Hur det blir med det, får vi se. Det enda jag säkert vet är att i alla fall jag ska anmäla mig till den.

Slut med organiserade studier för ett kort tag. Jag har betalat in avgiften för Diplomeringskursen idag och se'n kör vi, Carina och jag.

Saga har fått ett klätterträd idag och hon har fullkomligt förälskat sig i det. Hon har klättrat upp och ner i det och sedan lagt sig i en av hängmattorna, så att endast örat tittat fram. Det här behövde hon. Meningen var att jag skulle visa bilderna jag fått men de är för stora, tyvärr.

4 nov 2015

Välkommen till www.kattungar-stockholm.se

 

Om du fyller i din e-mailadress kommer du att få nyhetsbrev från mig. Det kan handla om ett nytt foder, en utställning eller annat "matnyttigt" för kattintresserade.

 

 

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)