Händelserik dag!

Taxin som skulle ta mig till katthemmet kom !!! Tre minuter för tidigt. Jag hade antecknat att personalmötet skulle börja klockan 14 men Marja att det skulle starta först 14:30. Jag åt min medhavda råbrödsmacka, tog en kopp kaffe och pratade lite med personalen, innan vi körde igång på riktigt.

Dagordningen såg ut som dagordningar brukar göra men några punkter hade tillkommit; bl. a informerade jag om det eventuella samarbetet med TorPets Zoo i Orminge, som personalen ställde sig positiv till. På fredag ska jag kontakta butikschefen Anna, så att vi kan träffas och prat lite närmare om, hur vi kan få hjälp att marknadsföra Stockholms katthem lite mer i Nacka-Värmdöområdet. På det förra personalmötet (i december) bad jag personalen tänka över, vad de ville att Agrias veterinär ska föreläsa om. Idag bestämde vi att jag kontaktar Agrias Lotta och ber att få ett föredrag - för både personal och volontärer - om kattpest. Det blir också en uppgift för mig på fredag. Jag är övertygad om att kunskap gör arbetet ännu roligare. 

I taxin, på väg hem, ringde telefonen. Det var Maria från Stenhamra. Hon vill köpa en ragdoll och hade googlat fram mig. Maria är en sann djurvän - det vet jag genom att ha pratat en dryg halvtimme med henne. Hon är påläst och hade en hel del frågor. Mest av allt undrade hon när jag trodde att vi, eller rättare sagt Sandie, skulle få kattungar. Slår planen in kommer hon att bli mamma igen någon gång i april och kattungarna då vara flyttklara i mitten/slutet av juli. Det skulle passa Maria särskilt bra, eftersom hon är ledig under sommaren. När Maria sedan börjar arbeta igen behöver kattungen inte vara ensam men det berättar jag om imorgon. Självklart tingas ingen kattunge på telefon (det görs vid ett personligt besök, där jag och den eventuella kattungeköparen är överens om att allt känns rätt) men denna första kontakt kändes mycket bra och jag ser fram emot att träffa Maria personligen.

1 feb 2018

Välkommen till www.kattungar-stockholm.se

 

Om du fyller i din e-mailadress kommer du att få nyhetsbrev från mig. Det kan handla om ett nytt foder, en utställning eller annat "matnyttigt" för kattintresserade.

 

 

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)