Hann helt enkelt inte

...skriva något de senaste två dagarna. Jag brukar alltid vara på gott humör, om inget påtagligt tråkigt eller otrevligt inträffar men när jag vaknade i söndags kände jag mig jätteglad men visste inte riktigt varför. Så kom jag på det, vi skulle göra iordning balkongen hemma, kasta blommorna vi aldrig fick njuta av (pga vattenskadan) och köpa nya. Dessutom skulle vi dammsuga, torka balkonggolvet och ställa balkongmöblerna på plats. 

Stora krysantémer i tre krukor. De är tåliga och håller länge, två cerisefärgade och en vit. Ove skötte planteringen och jag fixade tvätten och middagen. Jag hatar att bli kladdig o händerna och har alltid handskar när jag t ex gör köttbullar och inte ens med handskar vill jag hålla på med jord. Det måste vara något i barndomen, skulle en psykolog säga men jag lever ett bra liv ändå. Ove kan ju plantera utan problem :-).

Tyckte att jag var nästan klar med min del i Trasdockan men när Carina frågade mig, om jag ville hjälpa henne och ta över "Historien om SVERAK" gjorde jag självfallet det. Eftersom vi ligger bra till tidsmässigt, hinner jag med detta utan att känna mig jagad. En sådan artikel tar mig mellan fem och sju timmar, innan jag känner mig nöjd. Ingen som inte arbetat med texter anar nog att det ligger så mycket arbete bakom ett par sidor. Att skriva är nog det som går fortast, att söka och läsa in materialet är det som tar längst tid. Nu är det mesta klart till tidningen.

Jag var hos doktorn igår och som jag skrivit tidigare är det lätt att få nya bekantskaper genom att "prata katt". När jag skulle lämna mottagningen fick jag en idé om att visa Sissel för den trevliga kvinnan bakom receptionsdisken. Jag hade telefonen i handen och följde min ingivelse. Hon tittade på fotot och sade: "jag ska visa dig en sak" och sedan försvann hon in i ett intilliggande rum. När hon kom tillbaka hade hon sin telefon i handen och visade en bild på sin fina kisse, en fem månader gammal Sibirisk katt - jättesöt. Hon heter Lilo. 

På vägen hem ringde telefonen. Det var en kvinna som ville köpa en kattunge. Eftersom jag vet att Karin har flera osålda kattungar, hänvisade jag henne till Karin men vet inte, hur det gick. 

Lilo trivs bland blommorna.

 
22 aug 2017

Välkommen till www.kattungar-stockholm.se

 

Om du fyller i din e-mailadress kommer du att få nyhetsbrev från mig. Det kan handla om ett nytt foder, en utställning eller annat "matnyttigt" för kattintresserade.

Facebook

 

 

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)