Har aldrig hänt på fem år

Eftersom jag vet, och är glad över, att många följer min blogg vill jag förklara varför jag inte skrivit något här på två hela dagar. Jag kan inte minnas att jag någon gång på fem år gått och lagt mig två kvällar i rad utan att ha skrivit något här. Kvällar och kvällar förresten - i förrgår släckte jag lampan 03:41. Anledningen till att jag hoppat över bloggen är helt enkelt att jag inte har hunnit.

Informationsmötet (om Seniornet) förra torsdagen flöt på fint och enligt planerna. Att det skulle rendera i nyfikenhet och på sikt fler kurser, förutsatte jag redan när jag födde idén. Det var ju det som var avsikten. Däremot hade jag inte förberett mig på att jag skulle tilldelas ytterligare en kurs under våren, en ren nybörjarkurs. Inga problem om jag skjuter upp bridgeklursen jag hade tänkt börja under våren. Jag kan lika gärna börja i höst - jag kör, tänkte jag. Betydligt enklare hade det ändå varit om inte också Café Katt ska drag igång snart. Fortfarande var det mesta ändå under kontroll men igår eftermiddag kom ett mail, som gjorde mig mycket glad måste jag erkänna men det är lite väl mycket nu. Berättar mer imorgon. 

Ethel delade med sig av en bild på nyborstade, vackra Safir, bild 1. Jag har också fått flera fina bilder från Elin; dels på "min" fina Sissel Elin nyligen besökte, bild 2 och dels på Nicko, numera Neo tillsammans med sin dotter Cleo, bild 3.

 
23 jan 2020

Välkommen till www.kattungar-stockholm.se

 

Om du fyller i din e-mailadress kommer du att få nyhetsbrev från mig. Det kan handla om ett nytt foder, en utställning eller annat "matnyttigt" för kattintresserade.

 

 

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)