Har inte tänkt färdigt ännu

När jag skapade min hemsida, hade jag inte inte en aning om hur man går tillväga. Jag googlade och fastnade för ”Skapa en gratis hemsida” (men visst förstod jag att det inte handlade om välgörenhet och att jag i slutändan ändå skulle behöva betala). Jag körde igång direkt. Det var riktigt roligt och jag skrev och klickade på de olika små symbolerna, för att på så vis ta reda på vilka möjligheter de skulle ge mig.

Idag vet jag mer om hemsidor och skulle nog inte välja n.nu - programmet som jag använder idag. Vad jag skulle bestämma mig för istället vet jag inte, eftersom jag inte satt mig in i andra hemsideprogram - kanske samma som vi har för Prata Katt (jag har en nyhet att berätta om podden också men det gör jag imorgon). 

Jag skulle nog hinna göra en helt ny, bättre hemsida i höst, om jag bara skulle disciplinera mig. Frågan är om jag tycker att det program jag använder idag är tillräckligt dåligt för att jag ska ta mig an detta, tämligen tidskrävande, arbete. Gissar att jag skulle lära mig massor under arbetets gång, innan jag skulle vara nöjd med både design och funktion och det skulle förstås vara ”en morot”. Jag har också en del frågor, som jag måste få besvarade, innan jag bestämmer mig.

Min nuvarande hemsida var, som sagt, kostnadsfri från början men jag hade behov av fler funktioner. Då var det inte gratis längre!!! Vad skulle en ny hemsida kosta med samma möjligheter som dem jag har nu? Skulle det gå att enkelt överföra det jag är nöjd med här och ta med allt som jag skrivit på bloggen?

Jag inser att jag vet för lite i dagsläget och att jag också måste fräscha upp mina kunskaper, innan jag gör någon förändring över huvud taget. Under alla omständigheter vill jag fortsätta att skriva om katter och annat kattrelaterat. Om jag kommer fram till att vinsten med en ny hemsida kraftigt överväger jobbet - då blir det en ny sida. Annars fortsätter jag här i ”gamla spår”. Vi får se!

Ni är många som läser min blogg och det är jag jätteglad för. Jag skulle vilja höra vad ni vill att jag ska ta upp i bloggen. Det jag inte vet, lovar jag att ta reda på. Skriv gärna några rader till mig: a.sjolin@icloud.com

Många foton från mina fina ”kattvänner” skickades gick direkt till trasdockan@ragdollklubben.com, och några till mig personligen. Planen är att vi så småningom ska använda flera av fotona i Trasdockan. Jag fick bl.a två jättefina bilder från Daniela. Hennes dotter och kisse ligger tätt tillsammans och vem av dem som njuter mest är svårt att säga. Tyvärr är de i fel format, så jag inte ladda ner och visa dem. 

8 aug 2019

Välkommen till www.kattungar-stockholm.se

 

Om du fyller i din e-mailadress kommer du att få nyhetsbrev från mig. Det kan handla om ett nytt foder, en utställning eller annat "matnyttigt" för kattintresserade.