Har länge undrat

Jag skapade min hemsida för sex år sedan. Jag kan idag inte påstå att jag är stolt över "lay outen" men har inte orkat göra en ny och ju längre tiden går, desto mer tveksam blir jag till att byta. Trots att programmet lämnar en hel del övrigt att önska, är det ändå så att både jag och mina läsare känner oss hemma här. Förvisso är jag inte rädd för förändringar men...... ja, vi får se.

När jag skapat hemsidan började jag också att skriva på bloggen. Det var inte mycket jag förstod om hemsidor då men testa ville jag. Jag visste att några kattungeköpare läste det jag skrev men de var inte många. Efter några veckors skrivande frågade jag mig själv, varför jag över huvud taget höll på med det jag gjorde; tänkte att det jag skrev väl ändå inte skulle intressera särskilt många (men jag gillade att skriva), så jag "la av". Efter en dryg vecka kom Ove hem och berättade att en av hans kollegor hade frågat honom, varför jag inte skrivit något på länge. Jag hade ju slutat för att jag trodde att bloggen inte betydde något för någon. Den var var saknad!!! Jag blev jätteglad! Om någon saknar det jag skriver, om det så bara är en följare, skulle jag naturligtvis fortsätta skriva, tänkte jag. Sedan dess har jag så gott som dagligen publicerat ett inlägg och fler och fler läsare har tillkommit. 

Förutom att jag kan se och får poäng för antalet besök på bloggen, får jag även poäng för diverse andra saker, r.e.x. för de nyhetsbrev jag skriver till alla som prenumererar på dem (görs i vänsterkolumnen på de olika sidorna) för att jag skaffat premium och för att jag kopplat en egen domän o.s.v. Med fler än 800 poäng är jag nu på topplistan, vilket styrker min hemsida i Google. Jag måste erkänna att det känns väldigt roligt.

Jag skulle så gärna vilja veta vilka ni är som följer det jag skriver, veta om det är något ni undrar över eller vill att jag skriver om. Jag svarar på alla brev jag får till [javascript protected email address].

15 maj 2020

Välkommen till www.kattungar-stockholm.se

 

Om du fyller i din e-mailadress kommer du att få nyhetsbrev från mig. Det kan handla om ett nytt foder, en utställning eller annat "matnyttigt" för kattintresserade.

 

 

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)