Härlig sommar och spännande höst

Jag ser fem emot en varm och solig resterande sommar och kommande höst, som jag också tycker ska bli spännande. Trasdockan kommer ju att skickas till alla medlemmar i början av september och ska var tryckeriet tillhanda senast två veckor innan publicering. 

Startade dagen med mail till vinnarna av "årets katt 2014" och bad om bilder på katterna och lite text till dem. På eftermiddagen åkte Ove och jag till Bromma zoo för att fotografera "tipsen" jag ger under rubriken "Annelie tittar och tipsar" i Trasdockan. Jag hade hoppats att det skulle gå att kopiera bilderna, som finns i Bromma zoos webshop men det fungerar inte. Jag kan ingenting om bilder, som jag säkert skrivit tidigare, och tyvärr är jag också ointresserad av att lära mig. Jag berättade för en tjej i personalen om Trasdockan och att jag behövde fotografera några saker och då helst inte i förpackningen. Flera expediter hjälptes åt att montera en transportbur och arrangera sakerna, så gott det nu gick inne i affären bland alla kunder. Helst hade jag velat ta prylarna med hem och fotografera dem på ett bord i bra ljus men då skulle jag först ha behövt köpa dem och sedan åka tillbaka med dem och utnyttja ångerrätten. Jobbigt! Det får duga så här! Hade också tänkt köpa Mirakelkammen, som jag är så förtjust i, till Madeleine. Hon har lånat min kam för att se, om hennes Chicko också tycker om den. Det gör han! Tyvärr säljs den inte i butiken utan bara på webben. Ska försöka få tag i den på Scandinavian Ragdollklubbens seminarium i Örebro i september, där Eva Porat föreläser om pälsvård och säljer en del av de varor hon berättar om och dessutom säljer i sina butiker. Både jag och katterna ser fram emot att få tillbaka kammen, när Madeleine kommer på tisdag.

Dåligt på TV ikväll enligt mig. Därför ska jag nu gå och lägga mig och läsa istället.

25 jul 2015

Välkommen till www.kattungar-stockholm.se

 

Om du fyller i din e-mailadress kommer du att få nyhetsbrev från mig. Det kan handla om ett nytt foder, en utställning eller annat "matnyttigt" för kattintresserade.

Facebook

 

 

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)