Hoppas, hoppas!

Vi hämtade Sandie efter middagen. Beatrice mötte oss och överlämnade Sandie i Fältöverstens köpcentrum. Sandie är inte förtjust i att varken åka bil eller sitta i bur och absolut inte vara i ett rörigt köpcentrum. Tyvärr blev det alltihop detta, innan vi väl kom hem. Jag är rädd för att hon behöver vara med om något liknande snart igen, för det verkar som om Sandie och Messi bara varit tillsammans som kompisar de här dagarna, åtminstone har ingen sett någon parning.

När vi kom hem, skulle de andra katterna utreda vad som hänt medan Sandie var borta och det innebar en noggrann undersökning av både henne och transportburen. Sandie själv tog sig en tur genom lägenheten och kontrollerade att inget förändrats, medan hon var borta och det har det inte, förutom att Stina flyttat till sin bolåda med sina kattungar. Stina har ju nu en större bolåda, en låda med god insyn - och för första gången visade Sandie intresse av att titta på kattungarna.

Kattungarna växer och utvecklas i rask takt. De uppskattar att kunna gå och vill fortsätta att träna på det. De protesterar inte heller mot att lyftas upp och sitta i famnen - korta stunder men ändå stor skillnad mot förra veckan. Pga att timmen är sen, eller rättare sagt tidig, berättar jag mer imorgon.

25 nov 2016

Välkommen till www.kattungar-stockholm.se

 

Om du fyller i din e-mailadress kommer du att få nyhetsbrev från mig. Det kan handla om ett nytt foder, en utställning eller annat "matnyttigt" för kattintresserade.

 

 

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)