Hemma Hos

Min blogg är tänkt att handla om katterna och kattrelaterade saker/händelser men katterna bor ju någonstans och för första gången ska jag visa bilder på katternas sovrum (där vi också får lov att sova - de är så omtänksamma :-)). Hur mycket Stisse, Stina och Sandie bryr sig om gardiner och sänggavlar vet jag inte men kanske. Kanske Stisse uppfattar den nya sänggavel, som kommer om c:a en månad, som en ny spännande stor klösbräda. Stina och Sandie äsaar aldrig naglarna på annat än klätterställningarna och det är v ju glada för. Gardinerna tror jag att de fullkomligt struntar i, hvdsaken är att v drar sär dem på morgonen, så att de kan hoppa upp på fönsterbrädan och titta på alla, som med raska steg tar sig nerför Gjuteribacken med siktet inställt på pendeltåget, T-banan, tvärbanan eller bussen. Jag är iallafall jättenöjd med den nya gardinuppsättningen. Kanske var det bra iallafall med vattenskadan - annars hade jag varken haft stengolvet eller "gardinväggen, som jag nu fullkomligt älskar.

Den 18:e oktober är spikat datum för Ragdollklubbens träff. Vi samlas på restaurang Lilla Wien på Södermalm i Stockholm. Inbjudan är riktad till uppfödare och så vill inte jag ha det. Jag vill att alla medlemmar själva ska få välja, vilka aktiviteter de vill vara med på och jag har påpekat det och hoppas att det blir en ändring. Jag hade definitivt velat gå på ett sådant möte, när jag börjat tänka så smått på en kull. Tänk att kunna knyta kontakter med personer, som hade både kunskaper och erfarenheter på området. 

Imorgon åker jag till katthemmet. Gå gärna in och titta på Stockholms Katthems hemsida: www.katthemmet.nu och läs om verksamheten. Jag tar tacksamt emot tips på saker, som ni vill läsa om.

Jag gillar "gardinväggen" på kvällen men även på dagen, när gardinerna är isärdragna och ljuset får den, i mitt tycke,  behagliga lila färgen, att framträda. 

 

 

 
15 sep 2017

Välkommen till www.kattungar-stockholm.se

 

Om du fyller i din e-mailadress kommer du att få nyhetsbrev från mig. Det kan handla om ett nytt foder, en utställning eller annat "matnyttigt" för kattintresserade.

 

 

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)