Hemma igen

Nu återstår endast en vecka av Oves semester. Han vill nog aldrig sluta arbeta, tror jag. Jag viste inte heller till att man kunde göra något annat än arbeta och sova tidigare. Idag längtar jag absolut inte tillbaka till ett pressat tidsschema, där dagarna var inplanerade timme för timme. Jag trivs med att göra det jag har lust med för stunden. Högt upp på listan över  det jag tycker om står "skriva". Arbetet med tidningen Trasdockan tar mycket tid men det är bara roligt. Igår författade jag en artikel under rubriken " Annelie tittar och tipsar", något som ska vara ett stående inslag i tidningen. Nästa nummer kommer att innehålla tips om semester ur kattens perspektiv.

Igår kontaktade jag en Ragdolluppfödare i Sigtuna. Hon har två dygn gamla genetiskt lovande kattungar, varav tre är honor. Om allt går enligt planen, kommer en av dessa att få ta Stinas roll, när hon pensioneras. Blotta tanken på en ny bebis gör mig euforisk. Kanske har vi en ny bebis i mitten av oktober!

12 jul 2015

Välkommen till www.kattungar-stockholm.se

 

Om du fyller i din e-mailadress kommer du att få nyhetsbrev från mig. Det kan handla om ett nytt foder, en utställning eller annat "matnyttigt" för kattintresserade.

 

 

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)