Hemma igen

På förmiddagen idag kom ett sms från Pia. Hon skrev: Imorse fick jag hicka när jag inte hittade Stina. Jag letade överallt i huset, under sängar byråer, inne i garderober men ingen kisse. Till slut öppnade jag luckan till varmvattenberedaren och där låg hon bland alla rör. Ställde in mat och hennes väska för att hon skulle känna trygghet men jag tror hon vill hem nu. 

Lilla Stina ville hem till Sundbyberg och sina "kattkompisar". Klart vi skulle hämta henne. Eftersom Ove redan är en bit på väg, när han är på arbetet, passade det bra att han skulle åka till Uppsala direkt efter arbetets slut. Så blev det. Innan Ove åkte hem med Stina, skrev han och Pia ett parningsavtal, som innehåller avgift för parningen och omparning x 2, om Stina inte blivit dräktig. Pia hade planerat att "chippa" Sigge inom kort, eftersom hennes blivande avelshona kanske kommer att löpa snart och hon vill avvakta med kattungar. Nu blir det ändrade planer - Blondie får äta p-piller eftersom Sigge måste vara fortsatt fertil, om det visar sig att Stina inte blivit dräktig denna gång. Vi hoppas givetvis att hon kommer att föda i början av november. Lite löptendens finns kvar men betydligt mindre än, när hon åkte.

Det är skönt att alla katterna är hemma nu och att allt är som vanligt. När Ove öppnade kattburen, gick Stina ur den med hög = glad svans. Stisse och Sandie ägnade en lång stund åt att lukta runt på buren. Katters luktsinne är utomordentligt och nu måste de ta in doften av Sigge och Blondie. När det var klart lade sig Stisse i soffan och somnade. Så ska vi göra också snart. Själv ska jag fortsätta läsa i pocketboken, "En man som heter Ove", som jag lånat från båtklubben. Jag har läst några sidor och boken verkar trevlig. Skönt med pocketböcker - lätta att hålla, både formatet ovh vikten passar mig, särskilt när jag vill läsa i sängen.

Jag älskar våra katter och de älskar varandra, som synes. Tråkigt att jag aldrig kan lära mig att ta bra bilder men om man klickar på fotot, ser man Stisse och Sandie lite bättre.

 
4 sep 2015

Välkommen till www.kattungar-stockholm.se

 

Om du fyller i din e-mailadress kommer du att få nyhetsbrev från mig. Det kan handla om ett nytt foder, en utställning eller annat "matnyttigt" för kattintresserade.

Facebook

 

 

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)