Hemma igen

Vid 13:30 kom jag hem med taxi från sjukhuset. Ove mötte mig vid bilen. I lägenheten var Christine i full färd med att städa. Alla kattungarna hade tagit sin tillflykt till balkongen, eftersom de inte fick leka ostört inne i lägenheten. Christine hade hittat så mycket leksaker; pingisbollar, prasselbollar, små råttor o.dyl under möblerna, så när allt var framplockat liknade balkongen mest leksaksavdelningen i en zooaffär. Ove dammade medan Christine skötte golvvården. Själv tittade jag på. Ännu kan jag inte hjälpa till med hushållsbestyren men det ska bli bättre.

Feberfri idag iallafall och nya prover och läkarbesök om knappt två veckor. Nu hoppas jag verkligen att jag blir starkare för varje dag och att inga fler obehagliga överraskningar inträffar. Jag är glad över att vara hemma och njuta av kattungarna de dagar som återstår, innan de flyttar. De är så ooootroligt gulliga nu; pigga, nyfikna och fulla av upptåg. Pälsen är fantastiskt mjuk och massor av små hår står upp runt kattungen som en aura. Alla har runda små magar och ögonen speglar buset, de har planerat. De är "riktiga" katter fast mindre och med mjölktänder.

För några veckor sedan hade jag aldrig träffat någon av kattungeköparna och nu känns det som jag fått nya vänner. Det värmde mycket att få sms från både Marcus och Eva, när jag blev inlagd föd andra gången. Sixten flyttar först, 14:de och dagen efter är det Smurfs tur. Smulan stannar till dagen innan midsommarafton. När Sissel och Simba lämnar Sundbyberg, är inte bestämt. Jag kan nästan känna, hur de nya ägarna längtar efter sina nya familjemedlemmar. Ove och jag avstod ju en veckas semester för att kunna hämta Stina en vecka tidigare. Vilken fantastiskt känsla det varit varje gång vi satt en kattunge i vår egen transportbur, satt oss i bilen och åkt hemåt med vår alldeles egen kattunge. Vilken LYCKA!!!

1 jun 2016

Välkommen till www.kattungar-stockholm.se

 

Om du fyller i din e-mailadress kommer du att få nyhetsbrev från mig. Det kan handla om ett nytt foder, en utställning eller annat "matnyttigt" för kattintresserade.

Facebook

 

 

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)