Hemsidan

Nu ”pratar” jag om hemsidan i Prata Katt. Jag vet ju inte vilka personerna är, som följer podden. Det jag vet är att sedan vi startade podden, har antalet lyssnare ständigt ökat och det är vi givetvis glada för.

Under sju år har jag arbetat halvtid med medicinsk marknadsforskning hos Navigare AB i Kungsbacka, detta parallellt med barnmorskejobbet. Jag trivdes bra med kombinationen. Förutom den praktiska erfarenhet arbetet hos Navigare AB gav mig, kostade företaget även på mig en bra utbildning. På Södersjukhuset var jag de senaste åren ansvarig för Kvinnoklinikens del av sjukhusets hemsida och jag hade förmånen att vara delaktig i framtagandet av sjukhusets nya hemsida. Det projektet leddes av Informationsavdelningen och jag lärde mig massor av vad man ska tänka på, när man jobbar med hemsidor.

Detta år hoppas vi i Prata Katt att kunna marknadsföra oss bättre. Vi finns ju redan nu på olika sociala kanaler och har även en hemsida. Nu ska vi försöka utöka informationen på hemsidan och göra den mer ”levande” genom att bevaka nyheter inom ”kattvärlden”, ge en kort presentation av planerade avsnitt och interagera med våra följare. Riktigt hur det ska se ut vet jag inte i nuläget, bara att vi ska göra vårt bästa för att vara till nytta och glädje för den som vill.

Lotta, min fodervärd ringde idag. Hon har förutom vår Sissel även Rubi som foderkatt. Rubi är en vänlig brun ragdolltjej, RAG n 03, dvs bicolor. Sissel och Rubi har vuxit upp tillsammans hos Lotta - från det att de var 12 veckor och de är lika gamla så när som på en dag. De har fött varsin kull, Rubi blev mamma lite tidigare men några veckor senare födde Sissel sina fyra kattungar (varav Elin och Leo köpte två). Lotta hade under några veckor sju småttingar hemma (innan Rubis kattungar flyttade). Nu väntar både jag, Lotta och Sofia, Rubis ägare, på att tjejerna ska börja löpa. De flesta känner ju till begreppet ”marskatter”. I mars har ljuset kommit tillbaka en hel del och med det börjar katter ofta att löpa så....... om inte förr hoppas vi att tjejerna börjar längta efter bebisar :-).

4 jan 2019

Välkommen till www.kattungar-stockholm.se

 

Om du fyller i din e-mailadress kommer du att få nyhetsbrev från mig. Det kan handla om ett nytt foder, en utställning eller annat "matnyttigt" för kattintresserade.

 

 

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)