Hemsidan

Om jag vetat och kunnat det jag vet och kan idag, hade jag aldrig valt att skapa min hemsida i n.nu men nu blev det så.

Jag hade varit på en föreläsning i genetik; Avel med framgång", hette den. Där hade jag träffat flera spännande uppfödare och på tåget hem hade jag sällskap med Ylva, som var ny i branschen. Hon berättade att hon nyligen gjort en hemsida; att det var både lätt och roligt. Väl hemma letade jag reda på "en gratishemsida". Jag satte igång direkt och tyckte att det var jätteroligt och jag kände mig nöjd, när den var färdig. Det var då...., i februari 2015. Idag ser jag helt annorlunda på hemsidan. De senaste åren har jag ett flertal gånger tänkt att jag ska skapa en helt ny, bättre och inte lika rörig hemsida men det hela har strandat p.g.a. att det är en hel del jobb och jag har väntat på "rätt tajming" - när jag ska ha gott om tid för att kunna arbeta i lugn och ro. Jag inser nu att det kommer att dröja länge innan den där lugna perioden kommer. Därför har jag idag betalat kostnaden för att finnas kvar här i ytterligare minst ett år.

Efter jul- och nyårshelgerna ska jag och Ulrica, sekreterare i Rgdollklubben, börja förbereda för klubbens första caféträff. Det ska bli väldigt spännande att se hur många som kommer. Om vi bara får ihop ett litet gäng, hoppas jag att informationen om en trevlig sammankomst ska sprida sig "från mun till mun" och att vi därigenom blir fler och fler vid de kommande träffarna. Vi ska prata om sån't, som spontant "poppar upp" men det ska ändå finnas struktur och vi måste vara väl förberedda.

Innan caféträffarna drar igång ska jag fortsätta mitt arbete med att förbereda och genomföra "nya grepp" i SeniorNet. Jag har de senaste dagarna planerat för ett informationsmöte om våra utbildningar. Vi måste nå ut till äldre, som kanske än mer än yngre behöver kunna använda sig av de möjligheter, som internet erbjuder samtidigt som de ska känna sig trygga framför datorn/plattan.

Trasdockan är på gång in i brevlådorna hos Ragdollklubbens medlemmar. I vår har Carina och jag fyllt tidningen med det vi trott vara av värde för våra läsare, som har visat oss mycken uppskattning. Vi har haft olika teman och trodde att idéerna snart skulle vara uttömda men vi kommer hela tiden på nya saker, vi vill skriva om. Vi har redan preliminära ämnen för nästa års tidningar :-).

13 dec 2019

Välkommen till www.kattungar-stockholm.se

 

Om du fyller i din e-mailadress kommer du att få nyhetsbrev från mig. Det kan handla om ett nytt foder, en utställning eller annat "matnyttigt" för kattintresserade.

 

 

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)