Hemsidearbetet tar fart

Igår var jag ju inne på att vi måste arbeta på bred front för att höja kattens status och att jag tycker att en kattunge ska kosta minst 5 000 kronor om den är en blandraskatt (vet att man inte får säga blandras utan att man ska säga och skriva huskatt). Blandras var det första namnet på katter utan stamtavla och både unga och gamla är bekanta med den benämningen.

Det är inte ofta man hittar chipmärkta raskatter i kattkolonier. Jag tror att ägare till raskatt i allmänhet är mer genomtänkta, när de köper sin katt. Det svider ju lite mer i plånboken att köpa katt med stamtavla. Mitt  antagande styrks av många veterinärer. De vittnar också om att en betydligt större andel av de katter de kommer i kontakt med är försäkrade. Glädjande nog ser de också ett ökande antal huskatter som är försäkrade. En huskatt är lika mycket familjemedlem som en raskatt och familjemedlemmar ska man ju vara rädd om :-). Då är det en självklarhet att ha katten försäkrad.

Appropå familjemedlem. Kerstin Strömstedt är på alla sätt involverad i familjen. På förmiddagen  såg jag henne sjunga i programmet Nyhetsmorgon; en liten snutt av en sång, som hennes "pappa" Niklas Strömstedt skrivit till henne. Kanske ska jag försöka mig på samma sak till Stisse och Stina. Om den blir bra ska jag utöka låtskrivandet till att även omfatta alla mina tidigare katter.

Det ska bli så spännande att sammanföra alla textförslag i ett "sjok" till Emmas mapp; fina, flitiga Emma som hjälpt till i klubben i många år. Jag har gjort en dagordning för morgondagens möte och inser att vi har en hel del att prata om. Mycket arbete, som sagt, men samtidigt roligt och jag tror att hemsidan kommer att få ett riktigt lyft.

 

25 apr 2020

Välkommen till www.kattungar-stockholm.se

 

Om du fyller i din e-mailadress kommer du att få nyhetsbrev från mig. Det kan handla om ett nytt foder, en utställning eller annat "matnyttigt" för kattintresserade.

 

 

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)