Hemsidegruppen

Alla fanns punktligt vid sina telefoner klockan 11 på förmiddagen idag; Camilla från Farsta, Carina från huvudstaden, Angelica från Brännö och jag själv från Sundbyberg. Det var busenkelt att koppla ihop telefonerna och vi körde igång mötet direkt.
Jag och Carina känner varandra sedan tidigare men de övriga är vi inte närmare bekanta med. Angelica är suppleant och ny i styrelsen. Camilla var suppleant förra året men från årsmötetär i år är hon ordinarie ledamot. Det är alltid utvecklande att prata med andra med samma intresse men det betyder inte att vi tänker likadant. Det kan vara både lätt, svårt och jobbigt. Spännande och utvecklande kommer det i alla fall att bli. Det kände jag redan under mötet.

Ofta brukar det ta ett tag innan man profilerar sig i en ny grupp men så var det absolut inte idag. Alla fyra hade vi tänkt igenom uppdraget och hade både funderingar och idéer om hur vi ska gå tillväga för att förbättra hemsidan. Dessa ville vi delge de andra i gruppen. Mötet kändes mycket inspirerande och alla är både beredda på och motiverade att lägga ner den tid som krävs för att vi ska nå vårt mål; en uppdaterad, innehållsrik och trevlig hemsida. Förutom det krävs även engagemang och diciplin och att vi följer den plan vi gjort upp tillsammans och det pratade vi också om. Anledningen till det är att en inte ovanlig inställning, som jag tyvärr mött genom åren, är att det ska accepteras att ett idéellt uppdrag kommer i "andra hand", om något roligare dyker upp. Att arbetet är idéellt är absolut ingen ursäkt för att inte sköta sitt åtagande!!!

Vi är helt överens i gruppen om att vi ska göra det vi påtagit oss, vara klara i tid och högprioritera våra möten. Det är jätteviktigt!!! Vi är alla ansvariga för att hemsidan ska bli bra och vara klar senast 1 september.

Både Angelica och Camilla är uppfödare,  Carina och jag är "före detta", som numera har våra katter enbart till sällskap. Jag tror att det är bra. Ragdollklubben är ju en klubb för alla ragdollälskare.

13 apr 2020

Välkommen till www.kattungar-stockholm.se

 

Om du fyller i din e-mailadress kommer du att få nyhetsbrev från mig. Det kan handla om ett nytt foder, en utställning eller annat "matnyttigt" för kattintresserade.

Facebook

 

 

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)