Hill's kattungepaket

Jag skulle egentligen ha skrivit om Hill's kattungepaket igår men det var inte enkelt att hitta information om det. Därför skrev jag ett mail i förrgår och frågade, hur jag skulle gå tillväga. Idag kom svaret. Där stod:" För att erhålla våra kattungepaket skall man vara registrerad uppfödare med stamnamn. Du ska även handla vårt foder, antingen direkt av oss eller med våra stämpelkort". Men medlem är jag ju och Hill's foder har jag köpt i flera år!!! Jag skrev tillbaka och meddelade det och då kom nästa mail: "Nu hittade jag ett gammalt kundnummer på dig. Var har du fått dina stämpelkort ?? Eller har du lojalitetskort från butik, eller var handlar du Hill’s ? Jag har inget telefonnummer eller mail till dig men det ser jag här".

Det hela är obegripligt!!! Sedan länge får jag regelbundet mail från företaget och stämpelkorten har jag fått mig tillsända därifrån. Spännande att se, hur fortsättningen blir - om det är ytterligare hinder jag ska ta mig förbi, innan jag får mina kattungepaket. Mina och mina - de ska ju följa kattungarna.

Taxin kom 09:30 med destination Skurusundsvägen 159, Stockholms katthem. På det första styrelsemötet uttryckte ordförande i föreningen ett önskemål om att vi, som var nya i styrelsen, skulle vara med en dag och se verksamheten "inifrån". 45 minuter senare var jag framme. Åsa, en i personalen, berättade om sitt arbete. Hon jobbar heltid vardagar. Idag hade hon, parallellt med sitt omfattande städarbete, hand om introduktionen av två prao-elever från åk 9 i en skola på Södermalm. Alla golv och allt löst i kattrummen och korridorerna våttorkas varje förmiddag. Mellan kattrummen finns glasrutor, som möjliggör att katterna kan se varandra och idag skulle även dessa torkas. Volontärerna ska ju också socialisera/umgås med katterna men på förmiddagspasset finns inte mycket tid för det. Det blir mest kvällsarbetarna som får ta den delen av jobbet.

Klockan 12:30 samlades alla som varit i tjänst i "människoköket" och rapporterade vad som hänt med katterna under förmiddagen; hur de hade ätit, om de kissat och bajsat normalt och om något särskilt inträffat. 20 minuter senare var deras pass slut och de lämnade katthemmet. Kvällsvolontärerna skulle börja först klockan 18:00. Den fast anställda personalen slutar klockan 17 men en timme klarar katterna sig ensamma utan problem.

Ingen katt mötte mig, när jag kom hem och det är ovanligt. Förklaringen var att kattungarna var upptagna med att "äta på Stina", Sandie sov i sängen och Stisse i soffan. Efter en liten stund stod alla, utom Stisse som fortsatte att sova, bredvid mig i köket och med bestämd stämma beställde de en försenad lunch. Jag serverade Tingla bebisfrön, Tudor och Truls fick Kitten, som också Sandie åt av. Stina tittade på en lång stund, innan hon bestämde sig för att äta vuxenfrön.
 

18 apr 2017

Välkommen till www.kattungar-stockholm.se

 

Om du fyller i din e-mailadress kommer du att få nyhetsbrev från mig. Det kan handla om ett nytt foder, en utställning eller annat "matnyttigt" för kattintresserade.

 

 

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)