Hon är så fantastisk!

Vi skulle vara hos Nicke och Anna-Karin vid 14-tiden. Givetvis roligt att träffa dem men, ärligt talat var Saga den, som lockade allra mest. Kattungar är helt bedårande men växer så snabbt. Snart är Saga tonåring.

Först att möta oss kom Saga tillsammans med matte. Saga är lika trevlig som söt och nyfiken. Hon hoppade upp i soffan så snart jag satt mig. Utan att vara det minsta reserverad placerade hon frambenen i mitt knä och började undersöka alla dofter, som fanns på min blus - såå spännande! Hon har en fantastisk päls men jag tyckte att hon behövde borstas på magen, tog borsten och började borsta. Då visade Saga att hon har en egen vilja. Hon gillade inte att sitta i mitt knä längre. Jag vann den kampen och hon var glad, när hon kunde hoppa ner på golvet igen. Efter en liten stund hade hon glömt, vad jag utsatt henne för och hoppade upp i soffan igen. Lika bra att avverka alla otrevligheterna direkt - dax för naglarna! Det gillade hon absolut inte. Anna-Karin har haft många katter tidigare men hon ville se, hur vi brukar göra. Det enda Anna-Karin och Nicke behöver göra nu är att skaffa en bra sax och vänja Saga genom att ofta hålla på med hennes fötter. Efter allt detta blev hon jättetrött och somnade direkt i Anna-Karins famn. Det vore roligt om också våra kissar skulle vilja sitta i knä men tyvärr är inte Ragdollen en sådan ras. Alla våra katter vill vara nära oss men bredvid - inte i knät.

Carin ringde igår. Hon hade hälsat på sin väninna Britten, som för ett par månader sedan köpte en Ragdollkille. Alla kattungar brukar ju vara fulla av energi men den här lille killen, Prince, är nog en ADHD-katt och kanske dessutom understimulerad. Han kommer den här veckan att flytta tillbaka till uppfödaren och det är nog det bästa för både Prince och hans nuvarande ägare. Carin fick se prov på, hur livlig han är. När hon reste sig från toalettstolen hann hon inte stänga toalettlocket tillräckligt fort. Prince hoppade upp på toalettstolskanten och fortsatte ner i toaletten. Han klarade själv av att ta sig upp igen. Tur att Carin hunnit spola!

 
19 okt 2015

Välkommen till www.kattungar-stockholm.se

 

Om du fyller i din e-mailadress kommer du att få nyhetsbrev från mig. Det kan handla om ett nytt foder, en utställning eller annat "matnyttigt" för kattintresserade.

Facebook

 

 

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)