Hoppas på ett bra samarbete

Imorgon ska jag åka till katthemmet. Marja, verksamhetschefen, och jag ska träffa Anna, butikföreståndaren på TorPets zoo i Orminge. Min förhoppning är att katthemmet kommer att starta ett samarbete med djuraffären och att vi under våren kommer att ha någon form av jippo tillsammans.; att vi också får finnas i butiken med någon typ av information om att Katthemmet finns, att vi ständigt söker volontärer, att vi får ställa upp en insamligsbössa m.m. Jag tror att den typen av samarbete är långt mer fruktbärande än annonser. Det ena behöver absolut inte utesluta det andra men de som besöker zoobutiker är djurvänner och öppna på ett helt annat sätt för att hjälpa djur, än människor som halvsover på en buss och aldrig brukar läsa annonser (annonser brukar jag själv också oftast hoppar över).

Elin ringde idag, för den burklädsel hon fått låna var till en enkelbur; Elin har båda kissarna med. Jag kunde inte ta samtalet för jag var upptagen med datalektionen på Sockerbiten - huset där jag håller kurs heter så. Jag ringde upp Elin direkt när kursen var slut för dagen. Då hade hon redan fått löfte om att låna ett burskynke av någon, som läst hennes efterlysning på FB. Kattägare hjälper ofta och gärna varandra. Personen ifråga ska själv ställa ut sin ragdoll och lovade att ta med sig klädseln till .utställningen på lördag. För säkerhets skull har jag å Elins vägnar också frågat Lotta, om Elin får låna den som hon i sin tur fått låna av Sofia. Den behöver hon inte längre, eftersom vi köpt en ny coolare burklädsel till Sissel och Rubi, som ställs ut tillsammans. På lördag håller vi tummarna!

Det är jätteroligt att undervisa, särskilt när eleverna är kunskapstörstande. De vill få uppgifter att lösa och ber om fler. Kursen slutar ju 3:e april och redan idag frågade de efter en fortsättning, som nog kommer att starta. Eftersom jag vet att de väntar på sin läxa, har jag redan ikväll gjort övningar till dem. Några teoretiska frågor, översättning (Google översätt) och textformatering. 

6 mar 2018

Välkommen till www.kattungar-stockholm.se

 

Om du fyller i din e-mailadress kommer du att få nyhetsbrev från mig. Det kan handla om ett nytt foder, en utställning eller annat "matnyttigt" för kattintresserade.

 

 

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)