Hos greven och grevinnan

Tasse fick nytt namn, när han flyttade till Karin: Greve Frans af Tassen. Namnet är lite långt och jag kallar honom bara Greven (när Carin hör på). Det passar bra på honom. Han är till sin natur lite "von oben". Följaktligen blir Carin "grevinnan". Idag var det dax att klippa Grevens klor.

Ove kom hem redan 16:30 och vi åt middag direkt. Vi ville inte komma hem från grevparet efter 19:30. När vi flyttade till Gjuteribacken, fanns det gott om parkeringsplatser i närheten, något vi var ovana vid från Lindvallsplan. På de sex år vi bott här har mycket förändrats. Sundbyberg är landets snabbast växande kommun och det märks - inte minst på tillgången på parkeringsplatser. Därför är vi ogärna borta till sent på kvällen, för då kan det vara svårt att hitta någonstans i närheten att ställa bilen på. 

Tasse känner fortfarande igen oss! Han är inte som Stisse, som blir glad för vem som helst, som kommer. Tasse håller distans till nya bekantskaper. När vi kom idag blev han verkligen glad och det visade han tydligt. Så snart han hörde våra röster kom han springande, luktade på oss och strök sig mot våra ben. Det är verkligen roligt att "följa" honom. Medan jag fixade lite med Carins och min telefon, klippte Ove Tasses naglar utan att han protesterade. 

19:25 låste jag upp dörren hemma och Ove hittade den sista parkeringsplatsen på Högklintavägen. Nicke hade sökt mig, när jag var hos Carin men jag hann inte svara. Då skickade han ett sms med bild på lilla Saga. Hon är sååå söt!

Klicka på Saga så växer hon!

 
4 aug 2015

Välkommen till www.kattungar-stockholm.se

 

Om du fyller i din e-mailadress kommer du att få nyhetsbrev från mig. Det kan handla om ett nytt foder, en utställning eller annat "matnyttigt" för kattintresserade.

 

 

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)