Höstens första styrelsemöte

Sommaren är över, åtminstone för styrelsen i Ragdollklubben, och den 9:e är det första styrelsemötet i klubben inplanerat. Efter ett så långt uppehåll, 11 veckor, finns mycket att diskutera och planera. Som exempel kan nämnas höstens scanningstillfälle. Vår underbara veterinär, Sara Granström på Södra Djursjukhuset, har lovat oss ett prisreducerat scanningstillfälle även under denna höst. Vi har även planer på föreläsningar; förhoppningsvis två; en på hösten och en på våren. Jag väntar nu på, hoppas jag, ett positivt svar från en tandspecialist.

Sandie har det bra hos sina nya ägare och Mona skickade ett foto på henne härom dagen, bild 1. Flytten känns helt rätt i all synnerhet för Stina. Stisse är fortfarande lite mer krävande än tidigare men om jag bara sätter mig ner och klappar honom, när han vill sova, kommer han till ro. Det verkar som om han saknar Sandie bredvid sig på sovplatsen men mitt sällskap duger också.

Zingo, ”min” kille ur den senaste kullen, är lika underbar som vacker. Han älskar sin familj och vänlig som han är, accepterar han även att få hundbesök, bild 2 och 3. Det kom även foton på Zinja och Alita (brun) idag. Zinja har tidigare rivit på Tanjas fina möbler men gör det inte längre. Tanja har löst problemet med att sätta plastfolie på de ställen hon brukar krafsa. Det fungerar bra, vilket däremot inte ”Fy-spray” gjorde. Nu river hon på sin klösbräda iställetdör på möblerna, duktig flicka!

Lite senare i höst ska Ove och jag åka och hälsa på Zinja och hennes fina familj. Det är underbart att Tanja också har Alita, som är nästan jämngammal med Zinja. Det känns så fint att se hur rara de är mot varandra, även om de leker - ibland lite väl hårdhänt kanske, tycker Tanja. Hon vet emellertid att de absolut inte vill göra varandra illa.

 

 
29 aug 2019

Välkommen till www.kattungar-stockholm.se

 

Om du fyller i din e-mailadress kommer du att få nyhetsbrev från mig. Det kan handla om ett nytt foder, en utställning eller annat "matnyttigt" för kattintresserade.

 

 

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)