Höstterminen har börjat

 

Nu har det hänt igen - glömde publicera inlägget igår. Här kommer det iallafall.

Igår var första gången på länge som jag kände behov av jacka! Riktigt kyligt när jag begav mig iväg till Norrvikens Vårdcentral för att få ett läkarintyg (parkeringstillstånd för rörelsehindrad). Det har varit så skönt den senaste tiden, för jag har haft mer tid på mig för mina åtaganden. Även nästa vecka kommer jag att kunna arbeta systematiskt framåt men utan tidspress. Då ska jag börja förbereda de första lektionerna i Seniornets ”Grundläggande data för nybörjare”.

Det är inte bara temperaturen som vittnar om att hösten snart är här. Föreningslivet har också börjat ta fart. Idag hade vi höstens första styrelsemöte i Ragdollklubben. Den 14 sept. är jag kallad till styrelsemöte i Seniornet och den 25:e kör jag igång med höstens nybörjarkurs i Windows innehållande ordbehandling, e-post, och Internet. Allra helst skulle jag vilja leda ”Nybörjarutbildning Surfplatta” (iPad), eftersom det är det enda jag jobbar i själv (äger inte längre någon dator). Hoppas få låna hem en laptop, som jag sedan enkelt kan koppla till ”kanonen” på plats i datasalen - betydligt lättare än att ”översätta” texter från iPad.

Nu ska jag lyssna på det avsnitt i Prata Katt, som släpps imorgon. Ska som vanligt skriva en kort resumé av innehållet som programpresentation. Därefter ska jag läsa en liten ”elefantbit”. Alltså - mer om det stora fantastiska djuret imorgon. Kan elefanten hoppa? Vad tror du?

 

 

 

23 aug 2018

Välkommen till www.kattungar-stockholm.se

 

Om du fyller i din e-mailadress kommer du att få nyhetsbrev från mig. Det kan handla om ett nytt foder, en utställning eller annat "matnyttigt" för kattintresserade.

 

 

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)