Hur är det nu egentligen, småkissar?

Skrivit vid lunch:

Ja, det är inte lätt. Jag kan inte med säkerhet säga vilka som är flickor och vilka som är pojkar. Igår kväll tyckte jag plötsligt att Sanna inte var Sanna utan en pojke. Jag bad Carina titta närmare på kattungarna och komma med sitt utlåtande. Hon är inte heller helt säker men just nu är det två tjejer och tre killar. Hoppas jag sett rätt och att jag slipper fundera vidare. Jag ska också fråga Pia, som har Sigge, om hon kan tänka sig att komma hit någon kväll. Jag fixar middag och hon kollar kön.

Ikväll ska vi presentera den första kissen, Smurf. Jag väljer honom, för jag tror mig också veta hans teckning, men det skriver jag om innan sängdax. 

Idag skulle jag ha intervjuat kattansvarig på Bromma zoo men det eländiga benet tvingade mig att ringa återbud. Istället bestämde vi klockan 14 den 18:de april. Om man jobbar idogt händer det saker. Jag trodde knappt mina öron, när jag kontaktades av en person, som vill samarbeta med Ragdollklubben. Samarbete brukar gynna de flesta, kostnaden minskar om den delas, fler kontakter skapas. Vilken kattklubb/rasring man än tillhör, arbetar man för kattens bästa.

21:45

Vid 19-tiden vägde vi katterna. Lika bra viktökning som tidigare. Underbart! Det börjar bli trångt i garderoben nu. Därför hade vi beslutat att flytta den lilla kattfamiljen till den riktiga bolådan idag. Om det ska jag berätta imorgon.

Idag vill jag presentera Smurf. Han, liksom hans syskon, är en pigg krabat, som också har avslöjat en hemlighet. Han är en blå mittedkatt, alltså en RAG a 04. Alltså har han vit haka och en vit strimma under magen och bak till genitalia. Dessutom har han vita sockor på fötterna. Hur långt upp det vita räcker på bakbenen, vet jag ännu inte. Så här gullig är han:

 
4 apr 2016

Välkommen till www.kattungar-stockholm.se

 

Om du fyller i din e-mailadress kommer du att få nyhetsbrev från mig. Det kan handla om ett nytt foder, en utställning eller annat "matnyttigt" för kattintresserade.

Facebook

 

 

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)